• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zamka perfekcionizma
    Zamka perfekcionizma

    Zamka perfekcionizma

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Zamka perfekcionizma" autora Tomasa Karana donosi duboko istraživanje o štetnim posledicama perfekcionizma u modernom društvu.

    U svetu gde su sindrom izgaranja i razne vrste depresije u porastu zbog intenzivne konkurencije na poslu, poređenja sa drugima na društvenim mrežama i prezaštitničkog roditeljstva, autor razmatra zašto težnja ka savršenstvu može biti opasna zamka.

    Karan istražuje kako društvo stalno promoviše ideju da je potrebno težiti više i biti savršen kako bi se postigli ciljevi. Ova knjiga otkriva zašto je to zabluda, kako možemo izbeći zamku perfekcionizma i kako da izgradimo kulturu koja slavi radosti nesavršenstva. Namenjena je svima koji su se ikada osećali preplavljeno potrebom da se takmiče ili da budu najbolji.

    U "Zamci perfekcionizma," autor nas vodi kroz proces prepoznavanja i prihvatanja koncepta "dovoljno dobrog" u svakodnevnom životu. Kroz ovu prizmu, Karan pokazuje kako možemo dati prioritet stvarima koje su zaista važne i suočiti se sa svetom kakav jeste, umesto da težimo nemogućim standardima.

    Ova knjiga je doživela veliki odjek u medijima, gde je prepoznata kao oštra kritika ekonomskog sistema koji promoviše iskrivljene vrednosti i gura ljude ka perfekcionizmu. "Wall Street Journal" opisuje je kao "manifest koji osuđuje naš ekonomski sistem zbog stvaranja i održavanja izopačenog skupa vrednosti koje pokreću perfekcionizam."

    "Publishers Weekly" naglašava jasan uvid u to kako su perfekcionizam i kapitalistička opsesija beskonačnim rastom doprineli masovnom nezadovoljstvu i nesigurnosti. "New York Times" smatra da je ovo siguran vodič za sve koji se bore da pronađu svoje mesto u svetu nemogućih standarda.

    "Zamka perfekcionizma" je moćan vodič za prepoznavanje i prevazilaženje zamki koje nameće moderno društvo, pružajući alate i perspektivu za življenje ispunjenijeg i autentičnijeg života.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152346

    Šifra: 240168
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 272

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152346

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.