• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sani 5
    Sani 5

    Sani 5

    OPIS KNJIGE:

    "Sani 5" Taijo Macumoto je duboko emotivan i dirljiv deo serijala koji istražuje život i patnje dečaka u sirotištu „Zvezdana deca“.

    Ova knjiga nastavlja da istražuje teške teme kroz realistično prikazivanje života u Japanu tokom sedamdesetih godina prošlog veka, pružajući uvid u realnost tog perioda kroz likove iz pop kulture i svakodnevne borbe.

    U petom tomu, radnja se fokusira na dalju evoluciju glavnih junaka: Harua, Kika, Sei, Kenđija i Đunsuke. Sirotište je i dalje njihov dom, ali su promene u njihovim životima neizbežne. Patnje i borbe koje prolaze ostaju ključni deo njihove svakodnevice, dok se pripremaju za dolazak tajfuna, simbolički prikaz nepredvidivih promena i stresa s kojima se suočavaju.

    Deca u sirotištu nastavljaju da se suočavaju sa teškim uslovima i emocionalnim izazovima. Odrasli su kroz teške trenutke i uspone, dok istovremeno otkrivaju snagu i nadu koje su pronašli u međusobnoj podršci i prijateljstvu. Njihove igre, sukobi i svakodnevni trenuci borbe su realistično prikazani, dajući čitaocima osećaj kako ovi mladi ljudi brzo sazrevaju kroz suočavanje sa nepravdom i teškoćama.

    Tajfun koji se približava sirotištu nije samo prirodna nepogoda, već i metafora za unutrašnje bure koje deca prolaze. Haruo, Kiko i njihovi prijatelji su već navikli na unutrašnje oluje, koje predstavljaju njihove emocionalne borbe, konflikte i tragične situacije. Dok se suočavaju sa spoljnim prijetnjama, njihova unutrašnja snaga i ljubav pružaju im podršku da izdrže sve izazove.

    Jedan od najdirljivijih trenutaka u knjizi je segment gde Makio opisuje iskustvo novog deteta koje prvi put ulazi u sirotište i suočava se sa stvarnošću da će morati da ostane. Ova scena pogađa pravo u srce, prikazujući duboku patnju i osećaj izgubljenosti koji novopridošla deca doživljavaju. Ova scena dodatno naglašava emocionalnu dubinu i autentičnost koju Macumoto donosi u svoju pripovest.

    "Sani 5" je knjiga koja ne samo da istražuje težak život siročadi u određenom vremenskom periodu, već i istražuje univerzalne teme ljudske patnje, nade i prijateljstva. Kroz svoje likove i radnju, Macumoto uspijeva da stvori snažan emotivni uticaj, čineći ovaj deo serijala neophodnim za sve ljubitelje književnosti i umetnosti.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153145

    Šifra: 240652
    Cena: 549 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153145

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.