• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ja sam heroj 3
    Ja sam heroj 3

    Ja sam heroj 3

    OPIS KNJIGE:

    U trećem delu serijala "Ja sam heroj", autor Kengo Hanazava nastavlja da prati uzbudljivu i napetu priču Hidea Suzuki, običnog čoveka koji se nađe usred apokalipse zombija.

    Ovaj put, Hideo se suočava sa sve opasnijim i napetijim situacijama dok pokušava da preživi u svetu koji je postao negostoljubivo mesto puno smrtonosnih pretnji.

    Radnja knjige počinje njegovim begom kroz metropolu, gde koristi metro i taksi kao sredstvo za bekstvo od nemilosrdnih zombija. Situacija postaje još složenija kada svedoči kolapsu američke vojne baze, što dodatno oslikava haos i očajanje koje je zavladalo svetom. Hideo pokazuje izuzetnu snagu i snalažljivost, hrabro se boreći protiv nadolazećih talasa zombija.

    U potrazi za sigurnošću, Hideo se povlači u gustu i negostoljubivu šumu blizu planine Fuđi. Ovde ga opsedaju uverljive halucinacije i neprozirni mrak, dodatno otežavajući njegovu borbu za preživljavanje. U ovim teškim trenucima, Hideo nije svestan da će uskoro naići na Hiromi Hajakiri, neobičnu devojku čiji će susret imati sudbonosan značaj za njegovu dalju sudbinu.

    Priča je prožeta elementima horora i psihološkog trilera, gde autor vrsno dočarava unutrašnje borbe glavnog junaka, kao i nadrealne vizije koje ga prate. Kroz Hideove oči, čitaoci doživljavaju svet ispunjen strašnim kreaturama i neobjašnjivim pojavama, čineći "Ja sam heroj 3" nezaboravnim i napetim čitalačkim iskustvom.

    Ivan Veljković, pisac i kritičar, ističe: „Kao malac sam povremeno puštao mašti na volju, pa i halucinirao, što vizuelno, što auditivno; otprilike kao kod Hidea, priviđale su mi se kreature neopisivog izgleda (tek kasnije sam čuo za paralizu u snu). Dešavalo se da nalećem na ljude, životinje, predmete i pojave koje nijedno inteligentno biće nije moglo da osmisli. Svaka čast stvarnosti. Nadmašila je moju maštu u svakom smislu.“ Ova izjava dodatno osvetljava dubinu Hanazavine naracije i njenu sposobnost da nadmaši granice stvarnosti i mašte.

    "Ja sam heroj 3" je knjiga koja ne samo da istražuje granice ljudske izdržljivosti i snalažljivosti u suočavanju sa nepojmljivim hororom, već i postavlja pitanja o prirodi percepcije i stvarnosti, čineći je obaveznim štivom za ljubitelje horora i psiholoških trilera.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152506

    Šifra: 240574
    Cena: 549 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152506

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.