• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sani 3
    Sani 3

    Sani 3

    OPIS KNJIGE:

    "Sani 3" autora Taijo Macumoto je treći tom u seriji koja istražuje život i iskustva dece u sirotištu "Zvezdana deca".

    Manga detaljno oslikava kako organizovani život unutar sirotišta pomaže deci da razviju radne navike i osećaj odgovornosti kroz različite zadatke poput čišćenja, kuvanja i šetanja pasa. Takođe se istražuje kako se deca nose sa svakodnevicom koja uključuje vreme za igru, razonodu i učenje.

    Radnja ovog dela privremeno se prekida dolaskom nekadašnjeg stanovnika sirotišta, čiji povratak u "Zvezdana deca" unosi nemir među decu. Ovaj lik, koji je nekad bio učenik starijeg direktora, donosi sa sobom važne životne lekcije koje su uticale na njega i koje sada, možda nehotice, prenosi na novu generaciju.

    Taijo Macumoto u ovom delu istražuje osetljivost i ranjivost dece u kontrastu sa svetom odraslih koji im deluje stran i nedostižan. Pitanja poput "Kada delinkvent nije delinkvent?" i "Koliko boli kada nestane jedno dete koje ni roditelji nisu hteli?" pozivaju na duboko razmišljanje o etičkim i moralnim dilemama koje se postavljaju pred čitaoce, ali i likove unutar priče.

    Macumoto koristi svoj prepoznatljiv vizuelni stil koji savršeno prati emocionalnu težinu priče. Njegova sposobnost da prenese subtilne emocije kroz crtež čini ovu seriju posebno emotivnom i vizuelno upečatljivom. Slike i dijalozi su pažljivo isprepleteni kako bi prikazali kako unutrašnji svet malih junaka odzvanja s velikim, često nerazumljivim svetom odraslih.

    Kritičar Ivan Veljković ističe da treći tom mange "Sani" nije ništa manje zahtevan u odnosu na prethodne, ukazujući na to da serija ne gubi na intenzitetu ni kvalitetu kako napreduje. Po njemu, Macumoto se ne libi da postavi teška pitanja, kako sebi tako i svojim čitaocima, stvarajući tako djelo koje je istovremeno provokativno i poučno.

    "Sani 3" nudi slojevito i emotivno iskustvo koje izaziva čitaoca da se suoči sa kompleksnošću ljudske prirode i društvenim predrasudama. Kroz priču o deci u sirotištu i izazovima sa kojima se suočavaju, Macumoto ne samo da zabavlja, već i podstiče na razmišljanje, čineći "Sani 3" izuzetnim dodatkom seriji. Manga uspeva da zadrži svoju relevantnost i snagu, čineći svaki tom važnim i nezaboravnim delom književnosti.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152544

    Šifra: 240001
    Cena: 549 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152544

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.