• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ja sam heroj 4
    Ja sam heroj 4

    Ja sam heroj 4

    OPIS KNJIGE:

    "Ja sam heroj 4" nastavlja dramatičnu i uzbudljivu priču Hidea Suzukija i njegovih saputnika u svetu koji je opustošen apokalipsom zombija.

    U ovom nastavku, Kengo Hanazava vešto kombinira elemente horora, akcije i psihološke drame, istražujući duboke emocije i moralne dileme svojih likova.

    Priča se fokusira na Hiromi Hajakiri, učenicu koja se zatekne na školskom izletu u trenutku izbijanja krize. Hiromi je primorana na test hrabrosti nakon poraza u igri, što je vodi u zabačenu šumu. Tamo susreće Hidea Suzukija, koji deluje kao da je na ivici samoubistva.

    Njihov prvi susret je pun nesporazuma i sumnji, jer Hideove priče o zombijima i kraju civilizacije zvuče kao ludilo. Međutim, Hiromi ubrzo shvata da su njegovi strahovi stvarni kada se suoče sa nemilosrdnim pretnjama koje vrebaju u šumi.

    Knjiga detaljno opisuje emocionalne izazove sa kojima se likovi suočavaju. Hiromi je primorana da se suoči sa traumom kada mora da ubije svoju vršnjakinju Hideovom lovačkom sačmarom, što je podseća na brutalnost i prolaznost života u novom, surovom svetu. Ova scena je izuzetno snažna i dirljiva, ostavljajući dubok utisak na čitaoce.

    Ivan Veljković, pisac i kritičar, osvrće se na Hirominu borbu: „Nije lako gledati osobu koja usahne a da nije ni poživela život. Sigurno se tako osećala i Hiromi... Tad shvatim da nije bitno koliko je neko živeo, već kako je živeo.“ Ova refleksija dodatno osvetljava psihološku dubinu likova i njihove borbe za očuvanje ljudskosti u svetu bez nade.

    Kroz knjigu, Hanazava istražuje teme preživljavanja, moralnosti i ljudske prirode, postavljajući svoje likove pred teške odluke i izazove. "Ja sam heroj 4" pruža čitaocima napetu i emotivnu vožnju, zadržavajući ih na ivici sedišta od prve do poslednje stranice. Hanazavina sposobnost da kreira živopisne, trodimenzionalne likove i napetu atmosferu čini ovaj roman neizostavnim za ljubitelje horora i psiholoških trilera.

    Ovaj nastavak ne samo da nastavlja epsku borbu za preživljavanje protiv zombija, već i dublje istražuje unutrašnje sukobe likova, pružajući čitaocima dubok uvid u ljudsku prirodu i snagu duha u najtežim trenucima.

    "Ja sam heroj 4" je knjiga koja će vas držati budnima noćima, promišljajući o sudbini svojih junaka i brutalnoj realnosti sveta u kojem žive.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153121

    Šifra: 240575
    Cena: 549 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 232

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153121

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.