• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ja sam heroj 6
    Ja sam heroj 6

    Ja sam heroj 6

    OPIS KNJIGE:

    "Ja sam heroj 6" autora Kengo Hanazave predstavlja fascinantan spoj horora, akcije i filozofskih promišljanja, smešten u svet prepun zombija i postapokaliptičnih preživljavanja.

    Priča prati Hirošija, običnog manga umetnika, koji se bori za opstanak u svetu koji se raspada pod naletom zombi apokalipse. Njegovo putovanje je obeleženo unutrašnjim sukobima, dilemama i surovom stvarnošću u kojoj se pravila ljudskosti sve više zamućuju.

    U ovom šestom nastavku serijala, radnja postaje sve napetija. Zaražena beba ujeda Hiromi, ali umesto potpune transformacije u zombija, ona postaje jedinstvena - delimično inficirana, što joj omogućava nadljudsku snagu i borbene sposobnosti.

    Dok Hiromi, Araki i Hideo putuju prema autlet centru "Gotenba", suočavaju se s neizvesnošću, strahom i nepoverenjem. Priče sa foruma govore da u "Gotenbi" postoji dobro organizovana grupa boraca, ali njihov dolazak ne biva dočekan s otvorenim rukama. Nepoverenje i animozitet dominiraju, ali kada borci shvate da Hideo poseduje pravu pušku, stvari se menjaju.

    Ono što ovaj serijal izdvaja od drugih u žanru je njegova duboka filozofska podloga. Kroz Hideoove moralne dileme i njegovo odbijanje da ubija, Hanazava istražuje tamne strane ljudske prirode i složenost moralnih odluka u ekstremnim situacijama.

    Da li bi monstruoznosti koje Hideo i Hiromi počinjavaju bile opravdane u stvarnom svetu? Autor nas vodi kroz mračne staze ljudske psihe, pokazujući kako strah, ideologija i ekstremni uslovi mogu izopačiti ljudsku prirodu do tačke kada se zverstva mogu tumačiti kao herojstvo.

    Roman "Ja sam heroj 6" nije samo priča o preživljavanju, već duboko promišljanje o tome šta znači biti čovek u svetu bez pravila. Hanazava kroz svoje likove i njihova iskustva prikazuje surovost sveta i krhkost ljudskih vrednosti u suočenju sa krajnjom opasnošću.

    To je delo koje će vas naterati da se zapitate koliko smo daleko od granice koja nas deli od čudovišta koje se skriva unutar svakog od nas.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153169

    Šifra: 241030
    Cena: 549 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 216

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652153169

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.