• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Prestanite s tim sr*njem
    Prestanite s tim sr*njem

    Prestanite s tim sr*njem

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Prestanite s tim sr*njem" autorstva Garyja Johna Bishopa energično se obraća čitaocima koji su zarobljeni u začaranom krugu samosabotaže, nudeći pronicljiv i direktni pogled na uobičajene zamke koje često sami postavljamo na putu ka ličnom i profesionalnom napretku. Bishop, poznat po svom neposrednom stilu, razotkriva surovu realnost naših svakodnevnih misaonih obrazaca koji nas, iako nam toga možda nismo svjesni, sistematski sputavaju i odvode dalje od željenih ciljeva i životnog zadovoljstva.

    Centralna teza knjige leži u ideji da se naše živote definiraju konstantni ciklusi samosabotaže—negativnih misli, uvjerenja, i emocionalnih reakcija koje nas vode u stanje stalnog ponavljanja istih grešaka. Bishop objašnjava kako ti obrasci ponašanja nisu samo štetni, već su često i duboko ukorijenjeni u našim životima zbog čega ih je teško prepoznati i još teže iskorijeniti.

    Knjiga je prepuna korisnih saveta i praktičnih tehnika koji čitateljima omogućavaju da prepoznaju i raskinu cikluse samosabotaže koji ih koče. Bishop ne nudi samo kritiku; on daje konkretne, korisne alate za emocionalno osnaživanje i mentalnu transformaciju. Svaki savet, od vođenja introspektivnih dnevnika, preko preispitivanja ličnih uvjerenja, do prakticiranja samosvijesti i mindfulnessa, dizajniran je da pomogne čitateljima da razviju jasniju perspektivu svojih mentalnih navika i kako ih one utječu na njihove živote.

    Osim alata i tehnika, Bishop također ulazi duboko u analizu zašto ljudi nastavljaju hraniti negativne obrasce unatoč njihovom očiglednom štetnom učinku. Knjiga se bavi psihološkim korijenima samosabotaže, uključujući nisko samopouzdanje, strah od neuspjeha, pa čak i duboko ukorijenjen strah od uspjeha koji može dovesti do samouništenja.

    "Prestanite s tim sr*njem"
    nudi oslobađajući pogled na to kako živimo naše živote i kako sebe kočimo. Vodič je to koji motiviše čitatelje da preuzmu kontrolu nad svojim životima, prekinu štetne obrasce ponašanja, i usmjere svoju energiju prema stvaranju pozitivnih, produktivnih i ispunjavajućih životnih iskustava. Knjiga nije samo poziv na akciju, već pruža i konkretne korake kako da preuzmemo punu odgovornost za naše odluke i životne puteve, te kako da konačno prestanemo sabotirati svoju sposobnost da živimo život punim plućima.

    Više detalja

    Br.strana: 210

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347733

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239535
    Cena: 3.477 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 210

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2021.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347733

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.