• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Poziv na ljubav
    Poziv na ljubav

    Poziv na ljubav

    OPIS KNJIGE:

    "Poziv na ljubav" Anthonyja de Mella, značajan duhovni naslov koji duboko zaokuplja pažnju čitatelja, smatra se krunom njegovih meditativnih istraživanja unutar bogate isusovačke tradicije. Ova knjiga zbirka je posljednjih razmišljanja ovog utjecajnog mistika i isusovca, čija su djela prodrla u srca i umove milijuna širom svijeta. U noćima pred održavanje svojih duhovnih seminara, de Mello je bilježio intime meditacije koje su odražavale njegov unutarnji put prema dubokoj samilosti i neuvjetovanoj ljubavi prema svim bićima.

    Knjiga donosi jasan i lucidan pogled na duhovno osvještavanje kroz oči mistika koji se usudio suočiti s kompleksnošću stvarnosti, ukazujući na krajnje smirenje koje dolazi s razumijevanjem i prihvaćanjem. De Mello uspješno spaja katoličku duhovnost s bogatstvom istočnjačkih (indijskih) mudrosti, formirajući jedinstveni duhovni diskurs koji je i pristupačan i duboko transformirajući.

    Centralna poruka knjige fokusira se na transcendentnu prirodu ljubavi koja nadilazi zemaljske veze i pohlepu. De Mello naglašava neophodnost oslobađanja od uvjetovanosti – bilo da se radi o materijalnim vezanostima, ovisnostima ili duboko ukorijenjenim željama – kao ključ za postizanje istinske ljubavi i razumijevanja. Meditacije razotkrivaju kako naše unutarnje zatvore, stvorene tijekom godina, mogu biti razbijene jedino razvojem unutarnje spoznaje i prihvaćanja ljubavi kao nečega što je, kada je istinski prisutno, sveobuhvatno i neselektivno.

    "Poziv na ljubav" izlaže intenzivno ličnu perspektivu de Mella o samilosti, osobnom rastu i duhovnom buđenju. Kroz njegove stranice, čitatelji se potiču na promišljanje vlastite sposobnosti za ljubav, samospoznaju i oslobođenje od samosabotažnih uvjerenja koja ograničavaju našu sposobnost da volimo bezuvjetno. Knjiga služi kao katalizator za ono najvažnije u životu: razumijevanje da istinska ljubav nije samo emocionalni doživljaj, već vitalna, dinamična sila koja može obnoviti našu dušu i transformirati naše živote.

    Svojim jednostavnim, ali duboko resonantnim jezikom, Anthony de Mello nas vodi na put koji istražuje kompleksnosti i čudesne aspekte ljubavi, pozivajući nas da kroz osobnu transformaciju dosegemo univerzalnu razinu razumijevanja i suosjećanja. Ovo delo ne samo da predstavlja sintezu autorovih duhovnih uvida već i vječni poziv svima nama da živimo život puniji ljubavi i svjesnosti.

    Više detalja

    Br.strana: 156

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347740

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239536
    Cena: 3.477 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 156

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347740

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.