• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Mudrost biblijskih žena
    Mudrost biblijskih žena

    Mudrost biblijskih žena

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Mudrost biblijskih žena" autorice Shannon Bream postavlja žene iz Biblije u centar svog istraživanja, predstavljajući ih kao snažne, utjecajne i ključne likove unutar biblijskih narativa. Ova knjiga demistificira često zastarjelu percepciju da žene u Bibliji imaju samo pasivne i sekundarne uloge, te ističe njihovu centralnost u brojnim ključnim događajima.

    Shannon Bream, kroz detaljnu analizu šesnaest biblijskih žena, razotkriva složenost njihovih karaktera, njihove hrabrosti, snage i duhovne dubine. Svaka od ovih žena, od kraljice Estere, koja je riskirala svoj život da bi spasila svoj narod, do Jaela, Debore, Mirjam, pa sve do Marije Magdalene, koja je bila prva svjedokinja Isusovog uskrsnuća, prikazana je kao ključna figura koja je svojim djelovanjem oblikovala tijek povijesti.

    Autorica povezuje živote ovih žena u parove, uspoređujući njihova iskustva kako bi istaknula kako se biblijske priče odnose jedna na drugu, ali i kako se ti odnosi mogu interpretirati u kontekstu suvremenog života. Takav pristup omogućuje čitatelju da razumije dublju povezanost između biblijskih priča te pruža mogućnost za refleksiju o njihovom značenju u našim vlastitim životima.

    Bream u knjizi naglašava i važnost otpora prema gorčini, očaju i oholosti, pokazujući kako biblijske heroine pronalaze svoje pravo ja kroz vjeru, ljubav i nadu. Tako "Mudrost biblijskih žena" ne postaje samo povijesna ili religiozna studija, već i inspirativni vodič koji pokazuje kako se snaga vjere i integritet mogu primijeniti u svakodnevnim izazovima.

    Knjiga je napisana jasnim i pristupačnim jezikom, čime se obraća širokom krugu čitatelja, bez obzira na njihovo predznanje o Bibliji. Osim što pruža značajne uvide u biblijske tekstove, knjiga nudi i vrijedne životne lekcije izvučene iz primjera žena čije su priče, iako nastale u dalekoj prošlosti, i dalje relevantne i poticajne za suvremene čitatelje.

    "Mudrost biblijskih žena"
    Shannon Bream knjiga je koja obogaćuje, educira i inspirira, čineći je dragocjenim dodatkom za svaku biblioteku, posebno za one koji traže dublje razumijevanje uloge žena u svetim spisima i kako te priče mogu pozitivno utjecati na naše osobne živote.

    Više detalja

    Br.strana: 248

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533720388

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239602
    Cena: 4.048 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 248

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533720388

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.