• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Ljubavologija
    Ljubavologija

    Ljubavologija

    OPIS KNJIGE:

    Uvod :

    ’’U svojoj prethodnoj knjizi, Škola života, govorio sam o najvažnijem odnosu u našem životu - odnosu prema sebi. Želeo sam da opišem kako se razvija zdrav, mudar ljubavni odnos prema samome sebi. I to je jedina zdrava osnova za izgradnju odnosa sa drugima. Ako nemamo zdrav odnos sa sobom, postoji velika verovatnoća da ćemo od drugih tražiti ono što oni ne mogu i što ne treba da nam daju. Pokušavaćemo na pogrešan način da popunimo osećanje praznine, nepotpunosti, nezadovoljstva... Ako želite naći ljubav, a niste izgradili ljubavni odnos sa sobom, osuđujete se na večno jurcanje za sopstvenim repom. Čini vam se da vam je ljubav nadohvat srca, a nikako da je zgrabite. Zato sam najpre objavio knjigu koja opisuje korake razvijanja mudrog odnosa prema sebi.

    Ljubavologija je posvećena ljubavi i odnosima s drugima. Ljubavi u svim njenim zanesenim oblicima i zadivljujućoj i raskošnoj moći.

    Naravno, posebnu ću pažnju posvetitipartnerskoj ljubavi, ne zato što je najiskrenija ili najmoćnija, nego zato što nam je svima najviše na pameti. Kao da zaboravljamo da nju možemo živeti srećno samo ako poznajemo ljubav, odnosno ako poznajemo sebe. Ali, polako, ne želim previše otkriti u uvodu.

    Nakon toga, govorićemo o porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima. Kako oni utiču na nas, koje su uobičajene zamke i šta kroz njih možemo naučiti o ljubavi, odnosno o sebi.

    S obzirom na to koliko vremena provedemo razmišljajući o partnerskim, porodičnim, prijateljskim i poslovnim odnosima, ima i te kako smislaukazati na uobičajene zablude, toksična i pogrešna očekivanja, kao i na načine vraćanja ravnoteže i zadovoljstva u sva ta ključna područja života.To je srž ove knjige. Razgovori o problemima i zabludama uopšte me ne zanimaju ako nakon toga ne slede rešenja, tako da će nam rešenja biti osnova!

    Jeste li spremni? Ako niste, nema problema. Zatvorite knjigu i poklonite je nekome, pa će možda kasnije kucnuti čas za primenu rešenja.

    S druge strane, ako ste spremni, odlično. Očekuje vas uzbudljivo putovanje, koje će vam pomoći da složite životne kockice.’’

    Više detalja

    Br.strana: 273

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Psihopolis

    ISBN: 9788664230230

    Šifra: 138546
    Uskoro u prodaji
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 273

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2016.

    Izdavač: Psihopolis

    ISBN: 9788664230230

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.