• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kratki priručnik za ADHD
    Kratki priručnik za ADHD

    Kratki priručnik za ADHD

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Kratki priručnik za ADHD" autorice Alice Gendron temeljit je, informativan, ali i izrazito pristupačan vodič namijenjen svima koji žele dublje razumjeti kako je živjeti s ADHD-om. Nakon što joj je dijagnosticiran ADHD u dobi od 29 godina, Gendron, talentirana ilustratorica, odlučila je koristiti svoje umjetničke sposobnosti i osobno iskustvo kako bi drugima olakšala navigaciju kroz život s ovim stanjem.

    Knjiga se ističe po svojim živopisnim, simpatičnim ilustracijama koje ne samo da vizualno privlače čitatelje, već i efikasno pojašnjavaju složene aspekte ADHD-a. Gendron je stvorila rad koji je vizualno privlačan i koji na jednostavan način komunicira ključne informacije o ADHD-u, uključujući njegove oblike, simptome, uobičajene zablude, te dijagnostičke postupke.

    Jedan od ključnih aspekata knjige je kako ADHD utječe na svakodnevni život – od školovanja i posla, preko osobne higijene i pospremanja, do organizacije vremena i održavanja socijalnih i ljubavnih veza. Gendron pruža niz strategija i savjeta koji osobama s ADHD-om mogu olakšati svakodnevicu, kao što su stvaranje produktivnih navika, korištenje boja za bolju organizaciju, te integracija igre i zabave kako bi svakodnevni zadaci bili manje opterećujući.

    Knjiga također istražuje važnost samoprihvaćanja i razumijevanja vlastitog mozga. Gendron naglašava kako je ključno naučiti surađivati sa svojim umom, a ne stalno biti u sukobu s njim. Ova poruka prodire kroz svaki segment knjige, potičući čitatelje da prigrle svoje jedinstvenosti i iskoriste svoje snage umjesto da se usredotoče samo na izazove koje ADHD može predstavljati.

    "Kratki priručnik za ADHD"
    nije samo praktičan vodič, već i izvor inspiracije. Gendron svojim toplim, ohrabrujućim tonom i osobnim uvidima pomaže čitateljima da shvate da, iako ADHD može donijeti određene izazove, s pravim alatima i razumijevanjem, osobe s ADHD-om mogu postići uspjeh i zadovoljstvo u mnogim područjima života.

    Uz to, knjiga služi kao važan podsjetnik da oni koji žive s ADHD-om nisu sami u svojim iskustvima. Ovaj vodič pomaže u razbijanju stigma vezanih uz ADHD te potiče širu javnost na veće razumijevanje i podršku osobama s ovim stanjem. Knjiga Alice Gendron dragocjen je resurs koji omogućava čitateljima da izgrade zdraviji, sretniji i uspješniji život, usklađen s njihovim osobnim potrebama i ciljevima.

    Više detalja

    Br.strana: 208

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721729

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239671
    Cena: 4.501 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 208

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721729

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.