• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze
    Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze

    Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze" autorice dr. Stephanie Moulton Sarkis nudi iscrpan vodič za sve one koji se suočavaju s iscrpljujućim posljedicama toksičnih veza. Sa značajnim stručnim znanjem u području kliničke psihologije, dr. Sarkis pruža konkretne savjete, smjernice i terapeutske pristupe koji čitateljima pomažu da identificiraju, napuste i konačno se oporave od štetnih interakcija koje narušavaju njihovo emocionalno i psihičko zdravlje.

    Početni dio knjige posvećen je razumijevanju toksičnih odnosa. Sarkis detaljno opisuje kako takve veze izgledaju, počevši od ljubavnih partnerstava, preko obiteljskih veza, do prijateljstava i profesionalnih odnosa. Autorica objašnjava karakteristike toksičnih osoba, uključujući manipulativno ponašanje, nedostatak empatije, stalnu kritiku, gaslighting i emocionalno zlostavljanje. Čitatelji će naučiti kako prepoznati i interpretirati rane znakove upozorenja koji mogu ukazivati na potencijalno štetnu dinamiku.

    Drugi dio knjige fokusira se na postupke i strategije za izlazak iz toksičnih odnosa. Sarkis koristi svoje bogato iskustvo kako bi ponudila korak-po-korak vodič za sigurno i učinkovito distanciranje od toksičnih osoba. Detaljno opisuje kako postaviti granice, ojačati samopoštovanje, te kako koristiti razne resurse podrške, uključujući terapiju i savjetovanje.

    U trećem i ključnom dijelu knjige, Sarkis se posvećuje procesu oporavka. Nakon izlaska iz toksične veze, mnogi se suočavaju s dubokim emocionalnim ožiljcima. Autorica nudi stručne savjete za liječenje ovih rana, uključujući kako raditi na samopouzdanju, kako obnoviti vjeru u sebe i kako graditi zdrave, ispunjavajuće odnose u budućnosti. Poglavlja o emocionalnom healingu pružaju uvide kako ponovno izgraditi unutarnji mir i kako povratiti kontrolu nad vlastitim životom.

    Knjiga "Kako se osloboditi i oporaviti od toksične veze" nije samo priručnik; ona je pratilac na putu ka osobnom oslobađanju. Dr. Sarkis kombinira empatiju s iskustvom, nudeći čitateljima ohrabrenje i praktična znanja potrebna za pokretanje promjena. Kroz realne primjere, znanstvena istraživanja i osobne anegdote, ova knjiga postaje neprocjenjiv resurs za sve one koji teže životu slobodnom od emocionalnog nasilja i toksičnosti.

    Više detalja

    Br.strana: 292

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721477

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239668
    Cena: 4.048 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 292

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533721477

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.