• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Čovječe, naljuti se
    Čovječe, naljuti se

    Čovječe, naljuti se

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Čovječe, naljuti se" autorice Lotta Sonninen predstavlja zanimljiv i duhovit obrat u moru knjiga fokusiranih na pozitivno razmišljanje. Ova nekonvencionalna "radna" bilježnica stvorena je s ciljem da čitateljima omogući ispuštanje negativnih osjećaja na konstruktivan i često urnebesan način.

    Umjesto da naglašava potrebu za stalnim pozitivnim stavom, Sonninenova knjiga legitimizira i prihvaća cijeli spektar ljudskih emocionalnih reakcija, osobito one koje se obično smatraju društveno neprihvatljivim, poput ljutnje, frustracije ili razdražljivosti. "Čovječe, naljuti se" prepoznaje da su i ti osjećaji prirodan dio ljudskog iskustva te ih transformira u izvor humorističnog olakšanja.

    Knjiga je dizajnirana kao interaktivna bilježnica, nudeći čitateljima razne aktivnosti kroz koje mogu izraziti svoje frustracije. To uključuje zadatke poput ispunjavanja praznih mjesta u rečenicama koje počinju riječima kao što su "Najviše me izluđuje kada..." ili "Ne mogu vjerovati da...". Svaki zadatak dizajniran je tako da potiče korisnike da se suoče sa svojim najmračnijim mislima, dok istovremeno cijeli proces čini zabavnim i katarzičnim.

    Knjiga je prožeta crnim humorom, čineći je privlačnom za one koji cijene sarkazam i ironiju kao načine suočavanja sa životnim izazovima. Humor ne samo da olakšava emocionalni teret, već omogućuje čitateljima da se osjećaju manje izoliranim u svojim iskustvima.

    Sonninen ne samo da slavi autentičnost i iskrenost u izražavanju negativnih osjećaja, već i osporava uvriježenu kulturu koja favorizira neprestano pozitivno mišljenje.

    "Čovječe, naljuti se" dolazi kao osvježavajući protuotrov recentnom valu knjiga o samopomoći koje ponekad mogu ostaviti ljude osjećajući se još više frustrirano ako stalno moraju potiskivati svoje istinske osjećaje.

    Ova bilježnica je savršena za sve koji traže humorističan način za ispuštanje stresa i koji vjeruju da je prepoznavanje i izražavanje negativnih emocija ključno za mentalno zdravlje. Kroz njezine stranice, "Čovječe, naljuti se" nudi kreativan prostor za osobno izražavanje, čineći proces suočavanja s vlastitim tjeskobama manje zastrašujućim i puno zabavnijim.

    Više detalja

    Br.strana: 112

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183515

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 170427
    Cena: 3.007 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 112

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2019.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183515

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.