• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • 13 pravila mentalno jakih parova
    13 pravila mentalno jakih parova

    13 pravila mentalno jakih parova

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga ’13 pravila mentalno jakih parova’ autorke Ejmi Morin je sveobuhvatan vodič za parove koji žele da izgrade snažnije, srećnije i trajnije veze.

    Ejmi Morin, poznata po svom bestseleru ’13 pravila mentalno jakih ljudi’, sada usmerava svoj fokus na dinamiku romantičnih odnosa, pružajući parovima alate i strategije za zajednički rast i prevazilaženje izazova.

    Morin identifikuje trinaest ključnih grešaka koje parovi često prave i koje mogu sabotirati njihove veze. Kroz jasne i konkretne tehnike, ona nudi praktične savete kako da te greške isprave i razviju zdravije obrasce ponašanja. Svako poglavlje knjige fokusira se na jednu specifičnu grešku, pružajući dublje razumevanje problema i nudeći korake za njegovo rešavanje.

    Knjiga je bogata praktičnim vežbama, pričama iz stvarnog života, upitnicima i temama za razgovor koje parovi mogu koristiti kako bi poboljšali svoju komunikaciju, postavili jasne granice i efikasno rešavali konflikte. Ove interaktivne komponente omogućavaju čitaocima da odmah primene naučene strategije u svojim odnosima, čime se postiže dublje povezivanje i bolja međusobna razumevanja.

    Jedan od ključnih aspekata knjige su saveti renomiranih psihoterapeuta kao što su Lori Gotlib, Šejn Birkela, Nedra Glover Tarab i Marijel Buke. Njihovi uvidi i primeri iz prakse dodatno obogaćuju sadržaj, pružajući čitaocima raznovrsne perspektive i dokazane metode za rešavanje problema u vezama.

    Morin pokriva širok spektar problema i izazova sa kojima se parovi suočavaju, uključujući pitanje zdrave komunikacije, postavljanje granica, upravljanje konfliktima, ali i dublje emocionalne i psihološke aspekte odnosa. Kroz sve ove teme, ona ohrabruje partnere da prekinu destruktivne obrasce ponašanja i zajednički grade čvrstu vezu ispunjenu ljubavlju i podrškom.

    ’13 pravila mentalno jakih parova’ nije samo knjiga za čitanje, već vodič za aktivan rad na vezi. Morinova metodologija pomaže parovima da razviju mentalnu snagu, koja je ključna za prevazilaženje teškoća i izgradnju dugotrajnog i zadovoljavajućeg odnosa. Sa njenim uputstvima, parovi mogu naučiti kako da se podržavaju međusobno, rešavaju sukobe na konstruktivan način i zajedno rastu kroz sve izazove koje život donosi.

    Ovaj vodič je idealan za sve parove, bilo da su u vezi tek nekoliko meseci ili više godina. Kroz primenu principa koje Morin nudi, čitaoci će otkriti kako da postanu najbolja verzija sebe unutar veze i zajedno sa partnerom izgrade srećniji i ispunjeniji zajednički život.

    ’13 pravila mentalno jakih parova’ je knjiga koja će vas inspirisati, osnažiti i pomoći vam da stvorite ljubavnu vezu kakvu ste oduvek želeli."

    Više detalja

    Br.strana: 306

    Povez: Broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Arete

    ISBN: 9788682394334

    Šifra: 240718
    Cena: 1.399 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 306

    Povez: Broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Arete

    ISBN: 9788682394334

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.