• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zakon ogledala
    Zakon ogledala

    Zakon ogledala

    OPIS KNJIGE:

    "Zakon ogledala" je inspirativna knjiga autora Jošinori Nogučija koja nas vodi na introspektivno putovanje ka samospoznaji i unutrašnjem miru.

    Utemeljena na jednostavnoj, ali emotivnoj priči, knjiga nas postavlja pred metaforičko ogledalo kako bismo se suočili sa svojim unutrašnjim ja, koje, prema Nogučiju, ima ključnu ulogu u svemu što nam se dešava u životu.

    Kroz niz prosvetljujućih i dirljivih narativa, Noguči nam pokazuje kako svaki događaj u našem životu, svaka osoba koju sretnemo, i svaki izazov sa kojim se suočavamo, odražavaju naše unutrašnje stanje. Autor veruje da su naši spoljašnji problemi direktno povezani sa našim unutrašnjim konfliktima i da je jedini put ka njihovom rešavanju gledanje u sebe i prepoznavanje svojih istinskih osećanja i misli.

    Knjiga "Zakon ogledala" nudi čitaocima alate i tehnike za introspekciju i samoposmatranje. Noguči nas uči kako da prepoznamo i prihvatimo naše unutrašnje demone, kako da se oslobodimo negativnih emocija i kako da postignemo emocionalnu ravnotežu.

    Kroz proces samospoznaje, dolazimo do dubokog razumevanja sebe, što nam omogućava da rešavamo probleme i gradimo srećniji i ispunjeniji život.

    Jedan od ključnih principa koje Noguči iznosi u knjizi je ideja da je sreća nadohvat ruke i da je sve što nam je potrebno za postizanje sreće već u nama. Ova knjiga nas vodi ka otkrivanju tog unutrašnjeg izvora sreće, pokazujući da je ključ za srećan život u našoj sposobnosti da se povežemo sa svojim unutrašnjim ja i da živimo u skladu sa svojim pravim vrednostima i uverenjima.

    "Zakon ogledala" je knjiga koja se čita sa lakoćom, ali ostavlja dubok i trajan utisak. Nogučijev stil pisanja je jednostavan i pristupačan, što omogućava čitaocima da se lako identifikuju sa pričama i lekcijama koje knjiga nudi. Kroz ovu knjigu, Noguči nas poziva da preispitamo svoje živote, da se oslobodimo ograničavajućih uverenja i da kreiramo život pun radosti i ispunjenja.

    Ova knjiga nije samo vodič za lični razvoj, već je i putokaz ka dubljem razumevanju ljudske prirode i naše veze sa svetom oko nas. "Zakon ogledala" je idealan pratilac za sve koji su na putu samospoznaje i duhovnog rasta, nudeći mudrost i inspiraciju za svakodnevni život.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 96

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052183

    Šifra: 240577
    Cena: 899 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 96

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052183

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.