• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Asertivnost: radna sveska
    Asertivnost: radna sveska

    Asertivnost: radna sveska

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Asertivnost: radna sveska" autora Randi J. Patersona predstavlja izuzetno koristan alat za svakoga ko želi da unapredi svoje komunikacijske veštine i postane asertivniji u različitim aspektima života.

    Ova radna sveska, bogata praktičnim savetima i vežbama, namenjena je pojedincima koji se bore sa izražavanjem svojih mišljenja, potreba i osećanja na zdrav i efikasan način.

    Knjiga je strukturirana tako da čitaocima pruža jasan i sistematičan pristup usvajanju asertivnog ponašanja. Počevši od osnovnih principa asertivnosti, Paterson detaljno objašnjava razliku između pasivnog, agresivnog i pasivno-agresivnog ponašanja, te kako svaki od ovih stilova komunikacije utiče na lične i profesionalne odnose.

    Jedan od ključnih segmenata knjige odnosi se na upravljanje konfliktima. Autor pruža čitaoce strategije i tehnike za efikasno rešavanje sukoba, naglašavajući važnost očuvanja poštovanja i dostojanstva svih uključenih strana. Posebna pažnja posvećena je i temama kao što su postavljanje granica i odbijanje zahteva na način koji je istovremeno čvrst i poštovan.

    Radna sveska takođe sadrži specifične vežbe za prihvatanje i davanje komplimenata, što mnogim ljudima može predstavljati izazov. Ove aktivnosti su dizajnirane da povećaju samopouzdanje i poboljšaju interpersonalne veštine, ključne za uspešnu asertivnu komunikaciju.

    Svaki deo knjige pruža praktične scenarije i vežbe koje čitaoci mogu odmah primeniti, čime se postiže duboko razumevanje i integracija asertivnih tehnika u svakodnevni život. Osim toga, Paterson nudi i vodiče za samorefleksiju koji pomažu čitaocima da analiziraju svoje reakcije i postupke te tako identifikuju područja u kojima mogu nastaviti da se razvijaju.

    "Asertivnost: radna sveska" nije samo knjiga; to je interaktivni vodič koji čitaocima omogućava da aktivno rade na poboljšanju svoje komunikacije i interakcije s drugima.

    Ovaj resurs je neophodan za sve koji žele da ostvare svoj puni potencijal u ličnom, profesionalnom i porodičnom životu, te da izgrade srećnije i zadovoljnije odnose.

    Više detalja

    Br.strana: 346

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Arete

    ISBN: 9788682394303

    Šifra: 239255
    Cena: 1.399 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 346

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Arete

    ISBN: 9788682394303

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.