• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zdravstvena psihologija
    Zdravstvena psihologija

    Zdravstvena psihologija

    Mikloš Biro, Ljiljana Mihić, Dušanka Đurović, Ivana Novakov, Tatjana Krstić ,Olja Dukić

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Zdravstvena psihologija", autora Mikloša Biroa, Ljiljane Mihić, Dušanke Đurović, Ivane Novakov, Tatjane Krstić i Olje Dukić, predstavlja sveobuhvatan udžbenik koji se oslanja na najsavremenija naučna dostignuća u polju zdravstvene psihologije.

    Namenjena studentima i praktičarima, ova knjiga uspešno spaja teorijska znanja i praktične aplikacije, čineći je nezamenljivim resursom za sve koji teže da razumeju ili direktno primenjuju psihološke principe u zdravstvenom kontekstu.

    Strukturirana je kroz devet detaljno razrađenih poglavlja, gde prva tri poglavlja čine "naučni" deo koji osvetljava trenutne trendove i istraživanja u zdravstvenoj psihologiji, pružajući takođe inspiraciju i smernice za buduća istraživanja. Preostalih šest poglavlja fokusira se na praktične aspekte rada psihologa u specifičnim zdravstvenim ustanovama, uključujući detaljne preporuke i smernice za rad sa pacijentima koji se suočavaju sa različitim bolestima.

    Svako poglavlje knjige ima jasno izraženu praktičnu vrednost, sa konkretizovanim preporukama koje omogućavaju psiholozima da efikasno deluju unutar specifičnih zdravstvenih okruženja. Kroz kombinaciju teoretske podloge i prakse, autori, koji su istovremeno i iskusni klinički psiholozi, uspeli su da knjigu obogate relavantnim informacijama koje su od neprocenjivog značaja za profesionalni razvoj čitatelja.

    Osim toga, "Zdravstvena psihologija" se ističe svojim eklektičnim pristupom koji integrira različite teorijske pravce i metodologije, čineći je ključnim izvorom za one koji žele da prodube svoje razumevanje složene interakcije između psiholoških faktora i zdravlja.

    Knjiga ne samo da je dragocen akademski resurs, već je i praktičan vodič koji psiholozima pruža alate neophodne za optimizaciju zdravstvenih ishoda svojih klijenata.

    Više detalja
    Šifra: 208997
    Cena: 2.950 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.