• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Savremeno liderstvo
    Savremeno liderstvo

    Savremeno liderstvo

    OPIS KNJIGE:

    "Savremeno liderstvo" Tatjane Janovac predstavlja sveobuhvatan i inovativan priručnik za razumevanje i primenu efektivnog vođstva u savremenom kontekstu, obuhvatajući dinamične promene i sve izraženije izazove u svetu liderstva.

    Ova knjiga je izuzetno značajna jer prvi put donosi integrisani pristup koji prevazilazi tradicionalne okvire menadžmenta, fokusirajući se na dubinsko proučavanje liderstva kao kompleksnog i dinamičnog procesa.

    Janovac detaljno istražuje i konceptualizuje odnos između lidera i sledbenika, ističući ključne liderske potencijale, karakteristike i kompetencije. Kroz analizu emocionalnih sposobnosti i različitih modela liderstva, knjiga pruža sveobuhvatan pregled kako lideri mogu efektivno da utiču na svoje timove i organizacije. Posebno su zanimljive studije slučaja i praktični primeri iz stvarnog života, koji čitaocima omogućavaju da stečena znanja primene u stvarnim situacijama.

    Autorka se takođe bavi analizom liderskih tehnika i vežbi za lični i profesionalni razvoj, uključujući upitnike, zadatke i primere koji su osmišljeni da unaprede liderske i menadžerske veštine, kritičko razmišljanje i racionalno odlučivanje. Poseban deo knjige posvećen je prikazima stilova vođstva mnogih istorijskih ličnosti, političara i uspešnih poslovnih ljudi, što pruža inspiraciju i smernice za izgradnju ličnog stila liderstva.

    "Savremeno liderstvo" namenjeno je širokom spektru čitalaca, uključujući menadžere, političare, lidere i sve one koji teže da postanu lideri, ali i sve zainteresovane za bolje razumevanje suštine liderstva i efektivnosti liderskih procesa.
    Janovac kroz analizu slaganja tipa ličnosti lidera i sledbenika, kao i kroz objašnjenje oblika ponašanja lidera i stilova liderstva, pruža dragocene uvide koji su ključni za kreiranje efektivnih liderskih strategija.

    Tatjana Janovac, kao profesor na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije i rukovodilac Centra za karijerno vođenje, donosi bogato iskustvo iz oblasti liderstva i menadžmenta. Njena angažovanost na predmetima poput Liderstva, Upravljanja ljudskim resursima, Organizacionog ponašanja i korporativne bezbednosti, kao i učešće na brojnim naučnim i stručnim skupovima, daju ovoj knjizi dodatnu težinu i verodostojnost.

    Knjiga "Savremeno liderstvo" predstavlja neophodan vodič za sve one koji žele da unaprede svoje liderske veštine i postanu efikasniji i uspešniji lideri u savremenom svetu.

    Kroz ovaj detaljan i praktičan priručnik, Tatjana Janovac pruža alate i strategije koje omogućavaju liderima da se suoče sa izazovima i iskoriste prilike u dinamičnom okruženju, stvarajući održive i pozitivne promene u svojim organizacijama i zajednicama.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 284

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: MEF fakultet

    ISBN: 9788684531393

    Šifra: 240025
    Cena: 2.200 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 284

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: MEF fakultet

    ISBN: 9788684531393

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.