• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Psihologija na maturi - priručnik za pripremu ispita državne mature
    Psihologija na maturi - priručnik za pripremu ispita državne mature

    Psihologija na maturi - priručnik za pripremu ispita državne mature

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Psihologija na maturi - priručnik za pripremu ispita državne mature" autorice Maje Kolega služi kao sveobuhvatan vodič koji omogućava detaljnu i strukturiranu pripremu za ispit iz psihologije na državnoj maturi. Priručnik je dizajniran tako da studentima koji nisu imali psihologiju kao predmet u sklopu gimnazijskog kurikuluma omogući da efikasno savladaju i razumiju potrebne koncepte i teorije iz ove discipline.

    Autorica je sistematski obradila jedanaest ključnih tema koje pokrivaju tri glavna područja psihologije propisana kurikulumom, čineći ovaj priručnik izuzetno korisnim alatom za sve učenike srednjih škola koji se pripremaju za maturu. Sve teme su predstavljene sa jasno definiranim obrazovnim ishodima na početku svakog poglavlja, što studentima omogućava da lako identifikuju ključne ciljeve učenja i ono što se od njih očekuje da razumiju i usvoje.

    Za svaki obrazovni ishod, Kolega nudi detaljne opise i jasne primjere koji pomažu u razumijevanju i memorisanju materijala. Ovakav pristup olakšava studentima da povežu teorijske koncepte s praktičnim primjerima, čime se poboljšava njihova sposobnost razumijevanja i primjene znanja na stvarne situacije.

    Na kraju svake obrađene teme, priručnik sadrži set zadataka koji su dizajnirani da testiraju razumijevanje i primjenu naučenog. Ovi zadaci uključuju pitanja višestrukog izbora, kratke odgovore i pitanja koja zahtevaju opširnije odgovore, omogućavajući studentima da se temeljito pripreme za različite oblike pitanja koji ih mogu dočekati na samom ispitu.

    Priručnik "Psihologija na maturi" odobren je od strane Agencije za odgoj i obrazovanje, što dodatno potvrđuje njegovu relevantnost i pouzdanost kao edukativnog resursa. Kao takav, ne samo da je postao neophodan alat za učenike, već služi i kao pouzdan izvor za nastavnike koji žele osigurati da njihovi učenici imaju pristup kvalitetnim i provjerenim informacijama u svojoj pripremi za maturu.

    Sadržajno bogat i pedagoški dobro strukturiran, "Psihologija na maturi" predstavlja ključni resurs za svakog maturanta koji želi temeljito razumjeti psihologiju i uspješno položiti svoj maturitetni ispit. Ova knjiga ne samo da pomaže u akademskom uspehu, već i u razvijanju kritičkog mišljenja i analitičkih veština koje su važne za dalje obrazovanje i profesionalni razvoj.

    Više detalja

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Školska knjiga d.d. Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789530225008

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239858
    Cena: 4.569 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Školska knjiga d.d. Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789530225008

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.