• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kemičar u kući
    Kemičar u kući

    Kemičar u kući

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Kemičar u kući: kemija svakodnevnog života" autora dr. sc. Nenada Raosa istinski je dragulj među znanstveno popularnim literaturama, pružajući čitateljima zanimljiv i pristupačan uvid u svijet kemije koji nas okružuje svakodnevno. Nenad Raos, poznat po svom talentu za popularizaciju znanosti, uspio je oživjeti temu koja mnogima možda nije bila omiljena u školskim danima, pretvarajući je u fascinantnu i zabavnu avanturu kroz svijet molekula i reakcija.

    Knjiga je dizajnirana s ciljem da bude laka za čitanje, kako u smislu fizičke težine, tako i u smislu razumijevanja sadržaja. Ova karakteristika čini je savršenim izborom za čitanje na plaži ili opuštanje u hladu, nudeći obilje informacija na način koji je daleko od stereotipa suhoparnih znanstvenih tekstova.

    "Kemičar u kući"
    sadrži 55 kratkih i zanimljivih priča koje pokrivaju različite aspekte kemije primjenjive u svakodnevnom životu. Svaka priča je pažljivo osmišljena kako bi čitateljima približila kemijske pojave na jednostavan i razumljiv način, demistificirajući složene koncepte i pokazujući kako kemija utječe na našu svakodnevicu.

    Pored eseja, knjiga sadrži i "Trgovačko-kemijski riječnik" te "Mali (ne baš) kemijski leksikon" koji zajedno pružaju preko 700 objašnjenja različitih kemijskih pojmova, čineći ovu knjigu korisnim resursom za sve koji žele produbiti svoje razumijevanje kemije. Ovi dodaci služe kao odličan alat za one koji žele osvježiti znanje ili pak naučiti nešto novo na jednostavan i zabavan način.

    Dr. Raos također nudi praktične savjete u dodacima poput "Kako čistiti mrlje na odjeći" i "Kako čitati kemijske formule", pružajući čitateljima korisne vodiče za rješavanje uobičajenih problema koristeći kemijska znanja. Ovi praktični savjeti čine knjigu još vrijednijom, jer se znanje stečeno čitanjem može odmah primijeniti u realnim situacijama.

    Kroz svoj rad, Raos ne samo da educira, već i motivira čitatelje da razmišljaju o kemiji na novi način – kao o uzbudljivoj i svuda prisutnoj znanosti koja oblikuje svijet oko nas. "Kemičar u kući" nije samo knjiga, već putovanje kroz svakodnevne fenomene koje možemo bolje razumjeti i cijeniti uz malo kemijskog znanja.

    Sve u svemu, "Kemičar u kući" Nenada Raosa je izvanredna kombinacija učenja i zabave, savršena za svakoga tko želi otkriti kako kemija igra ključnu ulogu u našim životima, čineći je must-read literaturom za znatiželjne umove svih uzrasta.

    Više detalja

    Br.strana: 237

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: In.Tri d.o.o.

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538178269

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239676
    Cena: 3.540 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 237

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: In.Tri d.o.o.

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538178269

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.