• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Manipulacija: Pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje
    Manipulacija: Pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje

    Manipulacija: Pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Manipulacija: Pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje" autora Bojana Mihajlovića predstavlja sveobuhvatan vodič kroz svet psihološke manipulacije, osvjetljavajući njene najtamnije aspekte kao što su gaslighting, mentalne obmane i taktike prevaranata.

    Autor detaljno analizira kako se manipulativne tehnike koriste u različitim aspektima života, uključujući politiku, medije i lične odnose, te nudi uvid u subtilne nijanse ljudskog ponašanja koje omogućavaju prepoznavanje i odbranu od manipulacije.

    Mihajlović koristi bogatstvo praktičnih saveta kako bi čitaocima pomogao da unaprede svoje komunikacione veštine i razviju dublje razumevanje tzv. crne psihologije. Knjiga nudi alate za dekodiranje govora tela i razumevanje skrivenih motiva, što čitaocima omogućava da se bolje nose sa izazovima u poslovnom i privatnom životu.

    Takođe, knjiga detaljno obrađuje istorijsku upotrebu manipulativnih strategija, nudeći čitaocima znanje koje je neophodno za identifikaciju različitih tipova manipulativnog ponašanja.

    Jedan od ključnih aspekata "Manipulacije" je fokus na izgradnji samopouzdanja kao alata za borbu protiv manipulativnih uticaja. Kroz različite studije slučaja, primere iz stvarnog života, i interaktivne elemente koji podstiču introspekciju, knjiga motiviše čitaoce da preispitaju sopstvene odnose i interakcije. U knjizi se takođe razmatraju i efekti manipulacije na individualnoj i društvenoj razini, te se nudi niz strategija za njihovo prevazilaženje.

    Osim što je praktičan vodič za prepoznavanje i suprotstavljanje manipulaciji, "Manipulacija" takođe služi kao inspirativni izvor za lični razvoj i profesionalni napredak. Citirajući primere iz istorije i savremenog života, Mihajlović ukazuje na važnost samopouzdanja i mentalne snage, naglašavajući da u životnim borbama često pobeđuje onaj koji veruje u svoju mogućnost da pobedi.

    Prodata u više od 60.000 primeraka, knjiga "Manipulacija" Bojana Mihajlovića je ne samo vodič kroz složene psihološke koncepte, već i izvor motivacije koji čitaocima pruža znanje i alate potrebne za uspeh u svim oblastima života.

    Više detalja

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: iLearn

    ISBN: 9788680666372

    Šifra: 239939
    Cena: 1.499 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 260

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: iLearn

    ISBN: 9788680666372

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.