• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Letnje nebo
    Letnje nebo

    Letnje nebo

    OPIS KNJIGE:

    Letnje nebo Dženi Kolgan donosi nam priču o hrabrosti, samospoznaji i ljubavi, smeštenu u slikoviti i vetroviti pejzaž Škotske.

    Glavna junakinja, Morag Makintajer, predstavlja duh severnih ostrva koja su duboko ukorenjena u tradiciji, ali istovremeno i nosioca promena i inovacija. Kao pilot treće generacije, Morag je nasledila posao održavanja avionske službe koja povezuje preko petsto ostrva sa ostatkom sveta, prenoseći poštu, pakete, turiste, i ono najvažnije – nadu.

    Gore na nebu, među oblacima i beskrajnim letnjim noćima, Morag pronalazi mir i slobodu. To je njen dom, njeno utočište. Međutim, dok se suočava sa nepredvidivim letovima i olujama, dolazi i do raskršća u njenom ličnom životu. Hejden, njen dečko iz letačke škole, nudi joj svetlu budućnost u Dubaiu, daleko od mračnih škotskih zima, ali i od svega što ona poznaje i voli.

    Kada se nađe na ivici života i smrti, izbegavši sudar sa poljoprivrednim avionom, Morag se suočava sa unutrašnjim previranjima koja je dovode do Inčborna, zabačenog ostrva van njene redovne rute.

    Prinudno sletanje na ovo izolovano ostrvo, gde je jedino društvo Gregor, povučeni ornitolog, postaje prelomni trenutak u njenom životu. U Gregorovoj oskudnoj kolibi, dok čeka pomoć, Morag se suočava sa vlastitim strahovima, nesigurnostima i pitanjima o tome šta zaista želi od života.

    Letnje nebo nije samo priča o preživljavanju u surovim uslovima, već i o preživljavanju unutrašnjih oluja koje nas ponekad prisiljavaju da preispitamo svoje izbore.

    Dženi Kolgan vešto oslikava Moragin put od nesigurnosti do samospoznaje, dok je vodi kroz vrtlog emocija i dilema. Kroz ovu priču, Kolgan nas podseća na važnost slušanja vlastitog srca i hrabrost da se krene putem koji možda nije najlakši, ali je svakako onaj pravi.

    U srcu ove priče nalazi se i neočekivana ljubavna priča, nežno upletena u teške odluke koje Morag mora doneti. Letnje nebo je roman koji govori o snazi i ranjivosti, o strahu i ljubavi, i o tome kako nas život često vodi na mesta gde nikada nismo mislili da ćemo se zateći – ali upravo tamo pronalazimo ono za čim smo čitavo vreme tragali.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652154302

    Šifra: 241115
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 320

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652154302

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.