• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kraljica noći
    Kraljica noći

    Kraljica noći

    OPIS KNJIGE:

    "Kraljica noći" je još jedan briljantan ljubavni roman švedske autorke Simone Arnstet, poznate po svojim glamuroznim i uzbudljivim pričama.

    Ovaj roman donosi strastvenu priču o suprotnostima koje se privlače, smeštenu u svet noćnog života Stokholma.

    Kejt Ekberj, glavna junakinja, je harizmatična i uspešna vlasnica popularnog noćnog kluba "Kejts". Sa svojom nepokolebljivom odlučnošću i poslovnom oštroumnošću, Kejt je izgradila carstvo koje privlači mase svake večeri. Iako se čini da ima sve pod kontrolom, Kejt skriva mračnu tajnu – nalazi se u kandžama okrutnog ucenjivača. Očajna zbog teške situacije, odlučuje da se obrati banci za kredit.

    Na suprotnoj strani ovog emocionalnog spektra nalazi se Jakob Grim, menadžer banke strogog izgleda i discipline. Jakob, koji nosi odela sa duplim kopčanjem i dosadne kravate, deceniju je proveo potiskujući svoje emocije nakon tragičnog događaja. Njegov savršeno organizovani svet počinje da se ruši kada upozna očajnu, ali fascinantnu Kejt.

    Kada se njihovi putevi ukrste, varnice počinju da sevaju. Harizmatična i glamurozna Kejt i sputani, emocionalno distancirani Jakob, ulaze u vrtlog strasti koji obećava mnogo više od prolazne afere. Njihova veza postaje test njihove hrabrosti da se otvore jedno drugom i pokažu svoja prava osećanja.

    Roman "Kraljica noći" je sjajna priča o ljubavi koja se rađa između dve potpuno različite osobe, suočenih sa preprekama koje ih prisiljavaju da preispitaju svoje živote i prioritete. Simone Arnstet majstorski prikazuje svet noćnih klubova Stokholma, ispunjen pametnim, atraktivnim i uspešnim ljudima, ali i mračnim nijansama tuge, neskladnih odnosa i seksualnog iznuđivanja.

    "Romani Simone Arnstet su glamurozni i verodostojni, začinjeni uverljivim vrelim scenama," piše Arbetarbladet, dok M-Magasin dodaje: "U ovom romanu noćnim klubovima Stokholma promiču pametni, atraktivni i uspešni ljudi. Gotovo savršeni. Ali prizvuk tuge, neskladnih odnosa i seksualnog iznuđivanja nateraće vas na razmišljanje." Expressen opisuje roman kao "izvanredno uzbudljivu romansu," dok Femina ističe da je priča "slatka i senzualna."

    "Kraljica noći" je knjiga koja kombinuje glamur, strast i duboke emocije, čineći je neodoljivom za sve ljubitelje ljubavnih romana koji traže nešto više od jednostavne ljubavne priče.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 392

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652155255

    Šifra: 240576
    Cena: 1.299 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 392

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652155255

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.