• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Judin konj
    Judin konj

    Judin konj

    OPIS KNJIGE:

    Judin konj Linde la Plant je napet kriminalistički triler u kojem se zlo i dobro prepliću na neočekivane načine, a granice između pravde i manipulacije postaju opasno zamagljene.

    Priča se odvija u idiličnim, ali zloslutno uznemirenim selima u Kotsvoldsu, gde grupa nasilnih pljačkaša teroriše lokalno stanovništvo. Međutim, kada se pronađe unakaženo telo u jednoj od kuća, postaje jasno da zločini koje istražuje inspektor Džek Vor nisu samo obična pljačka, već mnogo mračnija zavera.

    Inspektor Vor, suprotstavljen sve složenijem zločinačkom podzemlju, otkriva da svako selo krije svoje tajne i da ljudi oko njega nisu onakvi kakvima se na prvi pogled čine. Tokom istrage, naići će na zidove ćutanja i straha, a pritisak raste jer su tragovi oskudni, a napadi postaju sve brutalniji. Vor shvata da mora da bude jednako drzak i nemilosrdan kao i kriminalci koje lovi, jer je jedino tako moguće uhvatiti ih u zamku pre nego što bude prekasno.

    Naslovna metafora "Judin konj" savršeno oslikava ključnu taktiku u priči – korišćenje jedne osobe da izda i dovede druge u klopku. Vor nailazi na Šarlot Majls, prestravljenu ženu koja ima veze sa kriminalcima. Svestan da je ključ uspeha upravo u njenoj ulozi, inspektor je koristi kao mamac kako bi namamio ubice na još jednu akciju.
    Međutim, u tom opasnom plesu izdaje i manipulacije, Vor rizikuje ne samo svoj profesionalni integritet već i živote nevinih. Svaki neuspeh mogao bi ga koštati mnogo više od karijere – mogao bi dovesti do novog krvoprolića i osećaja krivice koju neće moći da izbriše.

    Roman istražuje tamnu stranu ljudske prirode i moralne dileme sa kojima se suočava protagonista – do koje tačke sme da ide neko ko se bori za pravdu? Vorov postupci balansiraju na ivici zakona, a njegova spremnost da manipuliše i iskorišćava druge postavlja pitanje koliko je pravda vredna ako se do nje dolazi putem neetičnih sredstava.

    Judin konj kombinuje elemente psihološke drame i trilera, donoseći uzbudljivu priču prepunu preokreta i intriga. Linda la Plant majstorski gradi tenziju kroz složene likove i moralne sukobe, čineći čitaoca sudionikom u potrazi za istinom. Ovo je priča koja nas tera da preispitamo svoje viđenje pravde i izdaje, jer u svetu Linde la Plant linija između heroja i izdajnika nikada nije jasno povučena.

    Više detalja

    Br.strana: 281

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Stela

    ISBN: 9788661522628

    Šifra: 242271
    Cena: 999 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 281

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Stela

    ISBN: 9788661522628

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.