• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • ChatGPT i prilagođeni GPT modeli
    ChatGPT i prilagođeni GPT modeli

    ChatGPT i prilagođeni GPT modeli

    OPIS KNJIGE:

    ChatGPT i prilagođeni GPT modeli Mihaila Zoina donosi sveobuhvatan i svež vodič kroz najnovija dostignuća u svetu veštačke inteligencije, omogućavajući čitaocima da savladaju upotrebu ChatGPT modela i njihovih specijalizovanih varijanti.

    Knjiga je ažurirana sa sadržajem koji prati evoluciju ovih alata, uključujući modele kao što su GPT o1-preview, GPT o1-mini, GPT-4o i GPT-4o mini, pružajući konkretne savete o tome kako najbolje iskoristiti njihove prednosti u različitim kontekstima, od kreativnih projekata do analize podataka i automatizacije svakodnevnih zadataka.

    Kroz jasne i praktične primere, autor vodi čitaoce od osnovnih koraka u radu sa modelima do naprednih tehnika prilagođavanja, bilo da se radi o pisanju, programiranju, obrazovanju ili istraživanju. Knjiga detaljno istražuje kako ovi alati mogu transformisati načine na koje ljudi uče, rade i donose odluke, objašnjavajući pritom sve aspekte upotrebe, uključujući kreiranje mock servera, testiranje performansi i bezbednosti, kao i rad sa industrijskim standardima poput OpenAPI-ja.

    Sa fokusom na praktičnost, ovaj vodič pokazuje kako povećati produktivnost koristeći ChatGPT modele za automatizaciju i optimizaciju radnih procesa, dok istovremeno nudi savete o tome kako primeniti ove alate u svakodnevnom životu za lakšu organizaciju i donošenje informisanih odluka.

    Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusan korisnik, knjiga „ChatGPT i prilagođeni GPT modeli“ predstavlja neprocenjiv resurs za svakoga ko želi da istraži i usavrši mogućnosti veštačke inteligencije, objašnjavajući ne samo postojeće modele i njihove funkcionalnosti, već i prilagođene verzije koje su razvijene tokom procesa pisanja, pružajući uvid u budućnost ovih tehnologija i njihove primene u svakodnevnom životu.

    Više detalja

    Br.strana: 420

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kompjuter biblioteka

    ISBN: 9788673106052

    Šifra: 242278
    Cena: 2.200 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 420

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kompjuter biblioteka

    ISBN: 9788673106052

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.