• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Žene koje se previše brinu
    Žene koje se previše brinu

    Žene koje se previše brinu

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Žene koje se previše brinu" autorice Holly Hazlett-Stevens pruža snažan uvid u svakodnevne izazove s kojima se suočavaju žene koje neprestano žive u stanju brige i anksioznosti. Temeljeći se na najnovijim psihološkim istraživanjima i terapijskim tehnikama, Hazlett-Stevens nudi praktične strategije za suočavanje s prekomjernom zabrinutošću koje mogu pomoći čitateljkama da preoblikuju svoje misli i emocije te usmjere svoju energiju na zdraviji način života.

    Knjiga započinje identifikacijom temeljnih uzroka koji doprinose prekomjernoj brizi kod žena, uključujući društvena očekivanja, osobni pritisak i biološke predispozicije. Hazlett-Stevens detaljno objašnjava kako stalna zabrinutost može negativno utjecati na mentalno zdravlje, odnose s drugima, profesionalni uspjeh i ukupnu životnu zadovoljstvo.

    Središnji dio knjige posvećen je praktičnim tehnikama i alatima koji pomažu čitateljkama da prekinu ciklus negativnih misli i ponašanja. Ove tehnike uključuju: preoblikovanje zabrinutosti u konstruktivno djelovanje, prepoznavanje znakova i okidača koji izazivaju anksioznost, suočavanje sa strahovima, i metode opuštanja koje pomažu usredotočiti se na sadašnji trenutak. Hazlett-Stevens također predlaže vježbe disanja, meditacije i mindfulnessa koje su posebno prilagođene potrebama žena koje se suočavaju s prekomjernom brigu.

    Autorica također naglašava važnost samoprihvaćanja i samopouzdanja, pokazujući kako jačanje ovih kvaliteta može značajno smanjiti anksioznost i povećati opće zadovoljstvo životom. "Žene koje se previše brinu" obiluje osobnim pričama i studijama slučaja koje čitateljkama omogućuju da vide kako su druge žene uspješno primijenile ove tehnike kako bi poboljšale svoje živote.

    Knjiga završava poticajem na akciju, pozivajući čitateljke da preuzmu kontrolu nad svojim životima i odbace uzorke koji ih drže zarobljenima u začaranom krugu brige. Hazlett-Stevens svojim stručnim vodstvom i suosjećajnim tonom osigurava da svaka čitateljka osjeti podršku i razumijevanje dok se bori protiv svojih izazova.

    "Žene koje se previše brinu"
    je esencijalan vodič za svaku ženu koja želi prevladati anksioznost i živjeti ispunjeniji, sretniji život, a sve to uz pomoć dokazanih, znanstveno podržanih metoda i ličnog iskustva autorice koja je i sama prolazila kroz slične izazove.

    Više detalja

    Br.strana: 176

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Opus Gradna, Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538124549

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 239889
    Cena: 4.026 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 176

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Opus Gradna, Zagreb

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538124549

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.