• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna
    Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna

    Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna" autora Klajva Giforda je izuzetno zanimljivo i edukativno štivo koje pruža mladim čitaocima fascinantan uvid u svet fudbala. Sa preko stotinu zadivljujućih činjenica, ova knjiga je pravi rudnik informacija koje će oduševiti decu i pomoći im da prošire svoje znanje o jednom od najpopularnijih sportova na svetu.

    Knjiga je prvenstveno namenjena osmogodišnjacima, ali njen sadržaj je dovoljno raznolik i intrigantan da privuče pažnju i mlađih i starijih čitalaca. Klajv Giford, poznat po svom talentu za prenošenje složenih informacija na pristupačan i zabavan način, uspeva da kreira delo koje je istovremeno edukativno i veoma zabavno.

    Kroz stranice ove knjige, deca će otkriti odgovore na mnoga neobična i zanimljiva pitanja. Na primer, saznaće koja životinja je tačno predvidela ishode svih utakmica nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2010. godine, gde je pronađena najstarija sačuvana fudbalska lopta na svetu i koji klub ima Deda Mraza na svom grbu. Ove i mnoge druge priče obogaćuju sadržaj knjige, čineći je dinamičnom i uzbudljivom za čitanje.

    Knjiga je bogato ilustrovana, što dodatno pomaže deci da se povežu sa tekstom i bolje razumeju predstavljene informacije. Ilustracije su živopisne i pomažu u vizualizaciji zanimljivih činjenica, čineći čitanje još privlačnijim i angažovanijim. Stil pisanja je prilagođen mlađoj publici, sa jednostavnim i jasnim jezikom koji omogućava lako praćenje i razumevanje teksta.

    "Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna" je knjiga koja podstiče radoznalost i ljubav prema učenju. Deca će uživati u otkrivanju novih informacija koje mogu odmah podeliti sa svojim prijateljima na igralištu, iznenaditi svoje nastavnike u školi ili zadiviti članove porodice kod kuće. Ovo štivo je savršen način da se mladi čitaoci motivišu da istražuju i uče kroz zabavu.

    Knjiga je takođe odličan alat za roditelje i nastavnike koji žele da podstaknu interesovanje za sport i knjige kod dece. "Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 8 godina mora da zna" pruža zabavan i edukativan način da deca prošire svoje znanje o fudbalu, razviju veštine čitanja i istraživanja, te podstaknu svoju maštu i kreativnost.

    Sve u svemu, ova knjiga Klajva Giforda je nezaobilazno štivo za sve male ljubitelje fudbala, ali i za sve one koji žele da saznaju više o fascinantnom svetu ovog globalno popularnog sporta.

    Više detalja

    Br.strana: 96

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kreativni centar

    ISBN: 9788652912704

    Dostupnost: isporuka za 4 do 9 dana
    Šifra: 240701
    Cena: 650 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 96

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kreativni centar

    ISBN: 9788652912704

    Dostupnost: isporuka za 4 do 9 dana
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.