• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 7 godina mora da zna
    Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 7 godina mora da zna

    Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 7 godina mora da zna

    OPIS KNJIGE:

    "Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 7 godina mora da zna" autora Klajva Giforda je fascinantna knjiga koja uvodi mlade čitaoce u čarobni svet fudbala kroz niz zanimljivih i zapanjujućih činjenica. Ova knjiga nije samo edukativna, već i izuzetno zabavna, osmišljena da pobudi radoznalost i ljubav prema fudbalu kod dece, ali i da pruži uživanje svim čitaocima bez obzira na godine.

    Klajv Giford, iskusni autor poznat po svojoj sposobnosti da kompleksne informacije predstavi na pristupačan i zanimljiv način, vodi čitaoce kroz različite aspekte fudbala. Knjiga pokriva širok spektar tema, od istorijskih događaja i značajnih trenutaka u fudbalu do neverovatnih podviga navijača i neobičnih fudbalskih terena. Svaka činjenica je pažljivo odabrana kako bi bila intrigantna i lako pamtljiva, omogućavajući deci da odmah podele svoje novo stečeno znanje sa prijateljima, porodicom ili saigračima.

    Jedan od najupečatljivijih aspekata knjige su priče o nevjerovatnim događajima na utakmicama i zanimljive anegdote. Na primer, knjiga odgovara na pitanja poput: Ko je vlasnik lopte koju je cunami odneo od Japana do Aljaske? Koliku brzinu je dostigla lopta šutnuta iz najjačeg slobodnog udarca ikada? Navijači kog kluba pre početka svake utakmice stavljaju na teren glavice belog luka za sreću? Ove i mnoge druge priče obogaćuju sadržaj knjige, čineći je dinamičnom i uzbudljivom za čitanje.

    Knjiga je posebno dizajnirana za sedmogodišnjake, ali njen sadržaj je dovoljno univerzalan i zanimljiv da privuče pažnju i mlađih i starijih čitalaca. Bogata ilustracijama i živopisnim opisima, knjiga pomaže deci da vizualizuju i bolje razumeju svet fudbala. Klajv Giford koristi jednostavan i razumljiv jezik, koji je prilagođen mlađoj publici, ali istovremeno dovoljno informativan i detaljan da zadovolji i starije ljubitelje fudbala.

    "Zanimljivosti o fudbalu koje svako dete od 7 godina mora da zna" je savršen dodatak svakoj dečjoj biblioteci. To je knjiga koja podstiče učenje kroz zabavu, promoviše ljubav prema sportu i povezuje mlade čitaoce sa bogatom istorijom i kulturom fudbala. Bilo da se čita kod kuće, na igralištu ili u učionici, ova knjiga će sigurno postati omiljeno štivo za sve male fudbalske entuzijaste.

    Više detalja

    Br.strana: 96

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kreativni centar

    ISBN: 9788652912711

    Dostupnost: isporuka za 4 do 9 dana
    Šifra: 240700
    Cena: 650 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 96

    Povez: mek

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Kreativni centar

    ISBN: 9788652912711

    Dostupnost: isporuka za 4 do 9 dana
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.