• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sve dobre barbike
    Sve dobre barbike

    Sve dobre barbike

    OPIS KNJIGE:

    "Sve dobre barbike" Katarine Mitrović je roman koji prodire duboko u psihološku stvarnost moderne žene suočene sa izazovima života i unutrašnjim borbama.

    Knjiga se bavi temama depresije, osujećenosti i straha, ali istovremeno pruža nadu i podsticaj za nastavak borbe sa sopstvenim psihičkim demonima.

    Glavna junakinja romana dočekuje svoj trideseti rođendan daleko od života kakav je zamišljala i priželjkivala. Umesto da slavi svoje uspehe i ispunjenja, ona se suočava sa osećajem neuspeha i praznine. Mitrović majstorski prikazuje njen unutrašnji svet, koristeći jezgrovit i upečatljiv stil pisanja koji čitaoca uvlači u emocije i misli junakinje.

    Kroz likove i događaje u knjizi, autorka istražuje kako depresija može zahvatiti svaki aspekt života, od ličnih odnosa do profesionalnih ambicija. Junakinjina borba sa svojim unutrašnjim demonima je univerzalna i prepoznatljiva, te će mnogi čitaoci prepoznati delove sebe u njenim iskustvima. Roman je ispunjen trenutcima introspekcije i samopropitivanja, a Mitrović uspeva da prenese kompleksne emocije sa dubokom autentičnošću i iskrenošću.

    Katarina Mitrović koristi svoj jezik da bi stvorila intiman portret moderne žene koja se bori da pronađe svoje mesto u svetu. Njena sposobnost da spoji humor i tugu, nadu i očaj, čini ovu knjigu posebnom i izuzetno relevantnom. Kritičari poput Radmile Petrović ističu kako nijedan roman do sada u našoj književnosti nije govorio o depresiji na ovako neposredan i dirljiv način, pružajući podsticaj za sve koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

    Vladimir Tagić, ističe kako Katarina piše o sebi, ali i o svima nama, dok Anica Dobra opisuje roman kao "brz, uzbudljiv, duhovit, slikovit i najdublje doživljen". Ovi komentari osvetljavaju univerzalnost i emotivnu snagu Mitrovićkinog pisanja, koje čitaoce vodi kroz bujicu reči i osećanja, otvarajući im oči za istinu i realnost života.

    "Sve dobre barbike" je delo koje poziva na introspekciju i pruža utehu onima koji se osećaju izgubljeno ili osujećeno. Junakinjina borba je osnažujuća i inspiriše čitaoce da se suoče sa sopstvenim izazovima i pronađu put ka samoprihvatanju i ispunjenju. Mitrovićkin roman je duboko emotivan i autentičan prikaz života, koji će sigurno ostaviti trajan utisak na sve koji ga pročitaju.

    Više detalja

    Br.strana: 190

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: PPM Enklava

    ISBN: 9788681360422

    Šifra: 239956
    Cena: 1.200 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 190

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: PPM Enklava

    ISBN: 9788681360422

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.