• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sedona metoda
    Sedona metodaSedona metoda

    Sedona metoda

    OPIS KNJIGE:

    Pomoću metode izložene u ovoj knjizi napokon ćete se osloboditi svih negativnih osećanja, osećaja i misli kako biste živeli boljim, ispunjenijim i srećnijim životom.

    Već dvadeset godina od klijenata i prijatelja slušam prekrasne stvari o Sedona metodi. Nedavno sam se napokon i sam upisao na tečaj, zajedno sa suprugom i dvanaestogodišnjim sinom. Oduševila me jednostavnost te metode i njezin moćan utjecaj na moj život. Zahvaljujući radu na Pilećoj juhici za dušu i mojim seminarima samopoštovanja upoznat sam sa brojnim metodama i postupcima rada na sebi. Ova je, međutim, ispred svih zbog lakoće primjene, njezina dubokog utjecaja i brzine kojom poluči rezultate. Sedona metoda je veoma ubrzan sustav oslobađanja od osjećaja kao što su Ijutnja, frustracija, Ijubomora, tjeskoba, stres i strah, a i razrješavanja brojnih drugih problema pa čak i tjelesnog bola, s kojima se u ovoj ili onoj prilici suočava svatko.
    Jedno prekrasno iskustvo pohadanja ovoga seminara bilo je sklapanje prijateljstva s Haleom Dvvoskinom. On je jedan od najmirnijih, najprostodušnijih, najradosnijih Ijudi koje sam upoznao, živući dokaz čudesnog djelovanja Sedona metode. Tijekom seminara neprestano sam se divio Haleovom briljantnom stilu podučavanja. Doživljavao sam uvid za uvidom. I kao posljedica toga, u meduvremenu sam na seminare Sedona metode uputio brojne članove obitelji, prijatelje i poslovne suradnike, a i organiz.irao sam putem audioprograma što ih je složio Hale da cijela ekipa Pileće juhice za dušu ovlada Sedona metodom.
    Ushićen sam što sada mogu preporučiti i knjigu Sedona nietoda: Kljuć trajne sreće, uspjeha, mira i einocionahie dobrohiti. Čitanje ove knjige istovjetno je pohadanju osnovnog seminara i nekoliko naprednih seminara Sedona metode. Uz pomoć praktičnih tehnika i nadahnjujućih istinitih priča, Hale jasno i temeljito objašnjava sve što je potrebno da bismo ovladali postupkoni otpuštanja i potom se, iz dana u dan, nastavili koristiti tom metodom iz trenutka u trenutak u stvarnim životnim situacijama, radi ostvarenja harmonije u vezi, osiguranja financijske sigurnosti, poslovnog napredovanja, oslobađanja od loših navika, mršavljenja i dobrog zdravlja. On vam razotkriva tajnu moćne Sedona metode da stvori ono što želite od života, dok vas istodobno podučava

    SEDONA METODA

    kako biti zadovoljan i pomiren i s onime što već imate. Ova metoda vam također omogućuje da sve ono što svakodnevno doživljavate živite s većom lakoćom, užitkom i spokojem.
    Stoga vam usrdno preporučujem da knjigu Sedona metoda pročitate otvorena uma i srca. Molim vas, dopustite da vas jednostavnost njezine poruke i snaga toga procesa otvore prema svim čudesima što ih može ponuditi život. Riječ je o jednoj od rijetkih stvari u današnjem svijetu koja pruža više no što obećava... daleko, daleko više. Svakako se usre dotočite na Haleovu poruku u ovoj knjizi. Postupite li tako, promijenit će vam se život iz korijena.
    Autorova napomena
    Ispovijesti u ovoj knjizi su istinite. Međutim, u nastojanju da se sačuva privatnost pojedinaca koji su pohađali radionice ili onih čiji su životi utjecali na moj promijenjena su neka imena i detalji po kojima bi oni mogli biti prepoznati.

    Više detalja

    Br.strana: 328

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2012.

    Izdavač: VBZ

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533043333

    Dostupnost: Isporuka za 3 do 4 nedelje
    Šifra: 201127
    Cena: 4.474 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 328

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2012.

    Izdavač: VBZ

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789533043333

    Dostupnost: Isporuka za 3 do 4 nedelje
    Komentari čitalaca

  • Vlado1308, 19.08.2021 09:04

  • Ova knjiga me je probudila. Tako jednostavan način da se oslobodimo tereta koji nas pritiska i sputava.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.