• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Sebi duguješ sve
    Sebi duguješ sve

    Sebi duguješ sve

    OPIS KNJIGE:

    "Sebi duguješ sve" Dizgrama je knjiga koja delikatno istražuje unutrašnje svetove pojedinca kroz mudre i emotivne poruke ispisane jezikom duše.

    Kroz svoje jednostavne, ali duboke tekstove, autor vodi čitaoca na introspektivno putovanje, gde se misli prepliću sa osećanjima, a životni izazovi transformišu u prilike za rast i samospoznaju.

    Dizgramove reči nose posebnu težinu jer su protkane iskustvima i zrelim promišljanjima o životu. Njegov pristup pisanju ne oslanja se na uobičajene savete ili recepte za sreću, već na razmenu iskustava koja su istovremeno univerzalna i intimna. Autor uspeva da u jednostavnim rečenicama sažme kompleksne emocije, ohrabrujući čitaoca da preispita svoje stavove, strahove i nade.

    Knjiga je poput ogledala u kojem se reflektuju sve naše nesigurnosti, ali i snaga koju nosimo u sebi. Dizgram nas podseća da, bez obzira na spoljne okolnosti, svaki od nas duguje sebi da se bori za ono što želi, da veruje u svoje snove i da ne odustaje od ljubavi – prema sebi, prema drugima i prema životu.

    Kroz prizmu ženskog sveta, Dizgram osvetljava ulogu žene u savremenom društvu, vraćajući joj mesto koje joj s pravom pripada – na pijedestalu života. Njegovi tekstovi su više od puke literarne forme; oni su melem za dušu, oslonac u trenucima sumnje i inspiracija za svakodnevni život.

    "Sebi duguješ sve" je knjiga koja nas poziva da usporimo, oslušnemo svoje unutrašnje glasove i pronađemo snagu da živimo autentično. U svetu gde se često gubimo u površnosti i prolaznim vrednostima, Dizgram nas podseća na suštinu – na važnost da budemo u miru sa sobom i da ne zaboravimo koliko vredimo.

    Ova knjiga će vas nasmejati, rasplakati i inspirisati da budete najbolja verzija sebe. Dizgram kroz svoje reči uspeva da dotakne srce čitalaca, ostavljajući trajni utisak koji nadilazi trenutke provedene uz knjigu. "Sebi duguješ sve" je više od knjige – to je vodič za život, ljubav i autentičnost u najčistijem obliku.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 168

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 97852152834

    Šifra: 241326
    Cena: 799 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 168

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 97852152834

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.