• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Poštovanje
    Poštovanje

    Poštovanje

    OPIS KNJIGE:

    "Poštovanje" Biljane Cincarević je nadahnjujuća knjiga koja nas vodi kroz putovanje samospoznaje, umetničkog izražavanja i postizanja autentične slobode. Cincarević koristi svoju ličnu priču i univerzalne poruke da bi istražila šta znači zaista biti slobodan i kako osloboditi svoje talente da procvetaju u punom sjaju.

    Autorka naglašava važnost davanja prostora svojim talentima, ne samo u fizičkom, već i u emocionalnom i duhovnom smislu. Oslobađanje od unutrašnjih ograničenja, dozvoljavanje sebi da budemo jedinstveni i slobodni u svojim odlukama i razmišljanjima, ključni su koraci ka istinskoj slobodi. Cincarević piše o hrabrosti potrebnoj za donošenje sopstvenih odluka, preuzimanju odgovornosti za svoje postupke i prihvatanju mukotrpnog rada koji sloboda često zahteva.

    Knjiga se osvrće na prekretnicu u životu autorke kada je u trećem razredu napustila Srednju ekonomsku školu i upisala Fakultet primenjenih umetnosti. Ova odluka je predstavljala ne samo lični trijumf već i značajan dobitak za srpsko slikarstvo. Cincarević se pridružila redovima odvažnih i neustrašivih žena koje su kroz istoriju prkosile zastarelim društvenim normama, donoseći svežinu i inovaciju u umetnički svet.

    Cincarević ističe da su priroda i stvarni život najbolji učitelji, a njen pristup umetnosti je jednostavan, konstruktivan i univerzalan. Ona promoviše razmišljanje koje nadilazi vremenske i prostorne granice, fokusirajući se na suštinske vrednosti i autentičnost.

    "Poštovanje" je knjiga koja inspiriše čitaoce da prepoznaju i neguju svoje talente, da se oslobode okova konvencionalnosti i da žive autentično. Cincarević svojim primerom pokazuje kako biti svoj, jedinstven i neukalupljen, te kako kroz umetnost i život možemo postići dublje razumevanje sebe i sveta oko nas.

    Ova knjiga je vodič za sve one koji žele da pronađu hrabrost da slede svoje snove, da preuzmu odgovornost za svoje postupke i da se oslobode unutrašnjih i spoljašnjih okova. Biljana Cincarević kroz "Poštovanje" pruža uvid i inspiraciju za putovanje ka ličnom i profesionalnom ispunjenju, podstičući čitaoce da budu hrabri, nesebični i autentični.

    Više detalja

    Br.strana: 228

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Službeni glasnik

    ISBN: 978-86-519-3028-0

    Šifra: 240354
    Cena: 2.750 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 228

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Službeni glasnik

    ISBN: 978-86-519-3028-0

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.