• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Honoring
    Honoring

    Honoring

    OPIS KNJIGE:

    "HONORING" Biljane Cincarević je inspirativna knjiga koja istražuje duboke unutrašnje i kreativne procese kroz koje prolazi umetnik na putu ka samoostvarenju i slobodi. Kroz autobiografski pristup, Cincarević deli svoju ličnu priču, ali i univerzalne mudrosti o umetnosti, hrabrosti, odgovornosti i nesebičnosti.

    Centralna tema knjige je oslobađanje sopstvenih talenata i davanje prostora srcu i duhu da se razmahnu. Cincarević naglašava važnost hrabrosti i samopouzdanja u donošenju odluka, kao i preuzimanja potpune odgovornosti za svoje postupke. Sloboda, prema autorki, nije lako ostvariva i dolazi sa mnogim izazovima, ali je neophodna za istinsko umetničko izražavanje i lični rast.

    Knjiga takođe osvetljava Cincarevićin lični put od napuštanja Srednje ekonomske škole u trećem razredu i upisa na Fakultet primenjenih umetnosti. Ova odluka nije samo značila prekretnicu za njenu karijeru, već je predstavljala i veliki dobitak za srpsko slikarstvo. Cincarević se pridružila panteonu odvažnih i neustrašivih žena koje su se usprotivile zastarelim društvenim normama i uneli novine u umetnički svet Srbije.

    Kroz svoja razmišljanja, Cincarević nas podseća da priroda i stvarni život predstavljaju najbolje učitelje. Njeno delo je svedočanstvo o univerzalnim vrednostima koje nadilaze vreme i prostor, promovišući jednostavan i konstruktivan pristup umetnosti i životu.

    "HONORING" je više od memoara; to je poziv na akciju za sve one koji žele da otkriju i razviju svoje talente, da se oslobode okova konvencionalnosti i da žive autentično. Cincarević svojim primerom pokazuje kako biti svoj, jedinstven i neukalupljen, i kako kroz umetnost možemo postići dublje razumevanje sebe i sveta oko nas.

    Ova knjiga će inspirisati ne samo umetnike, već i sve koji teže ka ličnom i profesionalnom ispunjenju, pružajući im hrabrost da krenu putem slobode, kreativnosti i autentičnosti. Cincarević svojim delom poziva čitaoce da prihvate izazove života, da uče iz prirode i stvarnosti, i da, iznad svega, poštuju svoje talente i strasti.

    Više detalja

    Br.strana: 228

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Službeni glasnik

    ISBN: 978-86-519-3029-7

    Šifra: 240353
    Cena: 3.630 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 228

    Povez: tvrd

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Službeni glasnik

    ISBN: 978-86-519-3029-7

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.