• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Poljubac u ponoć
    Poljubac u ponoć

    Poljubac u ponoć

    OPIS KNJIGE:

    "Poljubac u ponoć" je očaravajući roman Eloize Džejms, smešten u regentski period, koji donosi svež i uzbudljiv zaokret na klasičnu bajku o Pepeljugi. Gospođica Kejt Doltri je daleko od verovanja u bajke ili srećne završetke, ali njen život se menja kada je maćeha prisili da ode na bal, gde upoznaje princa Gabrijela. Iako se na prvi pogled čini da je Gabrijel sve samo ne šarmantan, između njih se razvija neodoljiva privlačnost.

    Kejt i Gabrijel su uhvaćeni u igri nadmudrivanja i sukobu volja, svesni da njihova privlačnost ne vodi nikuda jer je Gabrijel obećan drugoj ženi – princezi, čiji brak će mu doneti političku moć i ispunjenje njegovih ambicija. Iako mu se njegova verenica sviđa, Gabrijel ne može da ignoriše osećanja koja ga vuku ka duhovitoj, ali siromašnoj Kejt, koja odbija da bude očarana njegovim titulama i bogatstvom.

    Uprkos prisustvu dobrih vila i staklenih cipelica, sudbina izgleda kao da je odlučila da uništi svaku šansu za sreću Kejt i Gabrijela. Međutim, prava ljubav se ne može lako ugušiti. Princ mora da se suoči sa sopstvenim željama i vrednostima, da bi mogao da odbaci sve što ga čini plemenitim i da posluša svoje neposlušno srce koje nadvladava želju za bogatstvom.

    "Poljubac u ponoć" nudi uzbudljiv i romantičan narativ, gde jedan poljubac u ponoć može promeniti sve. Eloiza Džejms vešto plete priču punu šarma, stila i gracioznosti, omogućavajući čitaocima da se izgube u svetu regentskog perioda i zaljube u likove koji su složeni, stvarni i srdačni.

    Ova knjiga je savršena za ljubitelje serije Bridžerton i sve one koji uživaju u romantičnim pričama inspirisanim bajkama, pružajući im priču koja je jednako magična koliko i stvarna, ispunjena neočekivanim obrtima i dubokim emocijama. "Poljubac u ponoć" je savršeno štivo za sve koji veruju u moć ljubavi da promeni sudbinu.

    Više detalja

    Br.strana: 320

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052312

    Šifra: 240456
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 320

    Povez: broš

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052312

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.