• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Zverka
    Zverka

    Zverka

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Zverka" autorke Andrea Kingston je zavodljivi roman koji se bavi životima dvoje izuzetno moćnih i dominantnih ličnosti čiji se putevi ukrštaju na najneočekivaniji način.

    Protagonisti, Dimitri Belov, suvlasnik prestižnog lanca noćnih klubova "Luks", i Adriana Lorens, uspešna advokatica, su figure koje dominiraju svakim prostorom u koji uđu, ali na vrlo različite načine.

    Dimitri, poznat u gradu kao "zverka", je muškarac čiji šarm i reputacija grabljivca prethode njegovom imenu. Njegova karizma i sposobnost da sve dobije što želi čine ga magnetom za žene, ali on ostaje nedostižan, skrivajući prave emocije iza maske nezainteresovanosti i samouverenosti.

    S druge strane, Adriana je žena koja u svemu mora imati kontrolu. Njena karijera advokata je besprekorna, a njen pristup životu je metodičan i disciplinovan.

    Susret ove dve snažne ličnosti započinje kao borba volja i intelekta, gde svako pokušava da dominira i nadmudri drugog. Međutim, kako njihova interakcija odmiče, međusobna privlačnost i igra moći prerastaju u nešto mnogo dublje i komplikovanije. Autorka maestralno opisuje kako njihova početna rivalstva postepeno postaju složeni odnosi puni strasti, izazova i emotivnih turbulencija.

    Knjiga "Zverka" istražuje teme moći, kontrole, ranjivosti i strasti, dok Adriana i Dimitri pokušavaju da nauče kako da funkcionišu zajedno, bez da izgube ono što ih čini jedinstvenima.

    Njihov odnos se stalno balansira na ivici između ljubavi i destrukcije, postavljajući pitanje da li je moguće da dve tako dominantne ličnosti nađu zajednički jezik.

    Andrea Kingston kroz ovaj roman nudi čitaocima ne samo uzbudljivu ljubavnu priču, već i dubok psihološki uvid u to kako se identiteti i emocionalne potrebe oblikuju i redefinišu kroz odnose s drugima.

    "Zverka" je roman koji će vas držati prikovane za stranice svojom dinamikom, emotivnim intenzitetom i nepredvidivim razvojem događaja, čineći ga nezaobilaznim štivom za ljubitelje savremenih ljubavnih priča sa dozom psihološke složenosti.

    Više detalja

    Br.strana: 140

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Presing društvo za afirmaciju kulture

    ISBN: 9788663419513

    Šifra: 240879
    Cena: 891 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 140

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Presing društvo za afirmaciju kulture

    ISBN: 9788663419513

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.