• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Pas
    Pas

    Pas

    OPIS KNJIGE:

    U knjizi "Pas", autor Ivan Tokin donosi jedinstvenu perspektivu kroz oči psa, dajući mu glas i omogućavajući čitaocima da urone u njegov svet.

    Tokinov Pas nije običan kućni ljubimac; on je svedok i komentator urbanog života, vodič kroz svakodnevne pejzaže grada i ljudskih duša. Kroz zbirku kratkih priča, Pas nas vodi kroz haustore, dvorišta, prolaze i pijace, otkrivajući skrivene kutke i prečice grada koje ljudi često ne primećuju.

    Njegov pogled je sveobuhvatan i detaljan, obuhvatajući sve od milosti do okrutnosti ljudske prirode. Tokin uspeva da oživi psa na način koji ga čini stvarnim, gotovo opipljivim, sa svim njegovim osobinama, instinktima i osećanjima.

    Svaka rečenica u knjizi je kratka, sažeta i moćna, baš kao i pseći način komunikacije. Tokin koristi urbani gradski jezik i žargon, što dodaje autentičnost i verodostojnost priči. Pas ne uljepšava stvarnost; on je iskren do koske, čitajući ljude i njihove namere bez ikakvih laži ili preuveličavanja.

    Njegova iskrenost i sposobnost da prozre ljudske duše čine ga nepogrešivim svedokom i vodičem kroz život. Knjiga nas podstiče da promenimo perspektivu, da se spustimo na nivo psa i sagledamo svet iz niže tačke gledišta. U trci za svakodnevnim obavezama, često propuštamo važne detalje i trenutke. Pas nas podseća na te propuštene momente i važnost prisutnosti u sadašnjem trenutku.

    Tokinov Pas nije samo vodič kroz grad, već i kroz život. On prepoznaje laži i istine, milost i okrutnost, i sve to prenosi na svoj specifičan, urbanistički način. Svaka priča je ispunjena mudrošću i životnim lekcijama koje nas podsećaju na prave vrednosti.

    "Pas" Ivana Tokina je knjiga koja kombinuje humor, mudrost i duboku empatiju. Kroz oči psa, čitaoci dobijaju priliku da bolje upoznaju sebe, svoj grad i ljude oko sebe. To je knjiga koja nas podseća na važnost iskrenosti, prisutnosti i promene perspektive u našem svakodnevnom životu.

    Pisac Đuro Radosavović opisuje Tokinovog psa kao vernog i iskrenog pripovedača, čiji jezik odražava urbanost i realnost gradskog života. Tokinov stil pisanja je snažan i direktan, svaka rečenica odjekuje autentičnošću i emocijama.

    "Pas" je knjiga koja će vas nasmejati, dirnuti i naterati da razmislite o svom životu i svetu oko sebe. To je priča o ljubavi, lojalnosti, iskrenosti i životu viđenom iz drugačije perspektive – perspektive koja nam često može pokazati više nego što mislimo.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 176

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652155156

    Šifra: 240786
    Cena: 899 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 176

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652155156

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.