• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Najnormalniji čovek na svetu -jubilarno izdanje
    Najnormalniji čovek na svetu -jubilarno izdanje

    Najnormalniji čovek na svetu -jubilarno izdanje

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Najnormalniji čovek na svetu" Ivana Tokina predstavlja očaravajući portret života jednog sasvim običnog, a ipak izuzetno zanimljivog Beograđanina čija svakodnevica oscilira između banalnog i bizarnog.

    Kroz desetogodišnjicu svog postojanja, ova knjiga se uspela nametnuti kao omiljena čitalačka destinacija zbog svoje jednostavne, ali duboko humanističke naracije.

    Protagonista romana živi život određen šest osnovnih stavki koje obuhvataju sve od kulinarstva do ličnih relacija i susreta sa zakonom. Tokin nam ga predstavlja kao čoveka koji je, iako sasvim običan, izuzetno po tome što u sebi nosi sposobnost da nalazi radost i zadovoljstvo u malim stvarima – bilo da je to spremanje čorbastog pasulja, šetnje sa psom, ili iskrena komunikacija s prijateljicom sa trećeg sprata.

    Život ovog junaka je ispunjen naizgled svakodnevnim radnjama koje, kad se zagrebe ispod površine, otkrivaju bogat unutrašnji svet i duboku emocionalnu složenost. Njegova interakcija sa lokalnim taksistom filozofom, ljubav prema advokatici, kao i dijalog s fotografijama svoje porodice koja više nije tu, unose jednu dozu melanholične introspekcije i filozofskog promišljanja o životu, ljubavi i usamljenosti.

    Sama struktura romana je fluidna, mešajući realistične opise sa elementima humora i satire. Ivan Tokin koristi svog junaka kao simbol otpora protiv uobičajenih društvenih normi, istovremeno istražujući šta znači biti "normalan" u svetu koji takvu normalnost sve više gubi.

    Prožet lokalnim bojama i ukusima Beograda, roman nudi jedinstven pogled na savremeni život u srpskoj prestonici, ističući kako uobičajeni životi mogu biti izuzetni kroz prizmu osobenih izbora i životnih stavova.

    Jubilarno izdanje romana "Najnormalniji čovek na svetu" ne samo da donosi originalnu priču, već i ekskluzivni intervju s autorom, pružajući čitaocima dublji uvid u kreativni proces i inspiracije koje stoje iza ovog dela.

    Ova knjiga ne samo da slavi dekadu postojanja već i potvrđuje svoje mesto kao utočište od svakodnevnog ludila, nudeći čitaocima priliku da se povežu sa onim što je istinski važno u životu.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152391

    Šifra: 51330
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 280

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Laguna

    ISBN: 9788652152391

    Komentari čitalaca

  • Knjiški moljac brido žmu, 02.12.2019 05:52

  • Super knjiga, jednostavna a efektna, čita se u dahu. Topla, mangupska, usamljena, porodična, ljubavna, prijateljska, sve u jednom.

    Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.