• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Oženjen
    Oženjen

    Oženjen

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Oženjen" autorke Andrea Kingston predstavlja drugi deo serijala koji se fokusira na živote i izazove porodice Belov i njihovih bliskih poznanika.

    Centralni likovi ovog romana, Boris Belov, suvlasnik prestižnog lanca klubova "Luks", i Nikol, posvećeni lekar i staratelj svoje mlađe sestre Niki, nalaze se u središtu emocionalno nabijene priče koja istražuje teme porodice, odgovornosti i ljubavi.

    Boris je poslovno uspešan čovek čija je "Ahilova peta" njegova sedamnaestogodišnja ćerka Maša, koja svojim tinejdžerskim nestašlucima konstantno testira granice očeve tolerancije i ljubavi.

    Sa druge strane, Nikol vodi miran ali izuzetno zauzet život, brinući se o svojoj sestri dok pokušava da balansira svoje profesionalne obaveze i lične potrebe, koje često ostaju zanemarene.

    Sve se menja kada Maša i Niki, zbog jedne nepromišljene odluke, postanu središte skandala koji preti da uzdrma ne samo njihove živote, već i živote svih oko njih. Ovaj incident slučajno dovodi Borisa i Nikol zajedno, stvarajući neobičnu priliku za oboje da iznova procene svoje živote i donesu odluke koje bi mogle voditi ka iznenađujuće svetloj budućnosti.

    Andrea Kingston vešto prepliće ove živote, stvarajući kompleksnu mrežu međuljudskih odnosa i emocionalnih konflikata. Roman "Oženjen" nudi dubok uvid u dinamiku roditeljstva, izazove starateljstva, i potragu za ličnom srećom. Autorica istražuje kako prošle greške i trauma mogu oblikovati odluke u sadašnjosti, ali i kako oproštaj i razumevanje mogu voditi ka isceljenju i novim počecima.

    Uz snažne karakterizacije i bogate emocionalne priče, "Oženjen" je roman koji ne samo da zabavlja i dira, već i pokreće važna razmišljanja o tome šta znači biti roditelj, partner, brat ili sestra u savremenom svetu.

    Ovaj roman je neizostavan za sve one koji traže priču koja je istovremeno realna i inspirativna, puna životnih lekcija i potvrda o neuništivosti ljudskog duha i moći ljubavi.

    Više detalja

    Br.strana: 164

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Presing društvo za afirmaciju kulture

    ISBN: 9788663419520

    Šifra: 240880
    Cena: 891 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 164

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Presing društvo za afirmaciju kulture

    ISBN: 9788663419520

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.