• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Narcisi i manipulatori
    Narcisi i manipulatori

    Narcisi i manipulatori

    OPIS KNJIGE:

    "Narcisi i manipulatori" Biljane Oljače je snažan i edukativan vodič koji pruža dublje razumevanje dinamike emocionalnog i psihološkog zlostavljanja od strane toksičnih ljudi, s posebnim fokusom na narcise i manipulatore.

    Kroz jednostavan, ali direktan stil, autorka se obraća čitaocima koji su možda godinama živeli u zamci tih odnosa, nesvesni manipulacija kojima su bili izloženi. Knjiga pruža uvid u način na koji narcisi i manipulatori razmišljaju, funkcionišu i kroz kontrolu drugih pokušavaju da izleče sopstvene unutrašnje praznine, istovremeno emocionalno iscrpljujući i uništavajući svoje žrtve.

    Oljača analizira kako toksični odnosi mogu programirati ljude da o sebi misle kao o „nedovoljno dobrima“ i „krivima“, navodeći ih da prožive život u ulozi žrtve bez svesti o tome da njihov osećaj nesigurnosti i krivice nije zasnovan na stvarnosti, već na manipulaciji. Kroz ovu knjigu, autorka pruža alate za prepoznavanje emocionalnih zlostavljača i ohrabruje čitaoce da preispitaju „istine“ koje su im narcisi nametnuli, oslobađajući ih nametnutih ograničenja i lažnih uverenja o sopstvenoj vrednosti.

    "Narcisi i manipulatori" je vodič za emocionalno buđenje, pružajući čitaocima znanje potrebno da prepoznaju toksične obrasce ponašanja, izađu iz nametnutog mraka i prekinu ciklus zlostavljanja. Kroz priče, primere i analize, Oljača pokazuje kako narcisi koriste krivicu, strah i manipulaciju da bi održali kontrolu, i kako je moguće uspostaviti granice i ponovo izgraditi život oslobođen tih uticaja. Autorka naglašava važnost buđenja i samospoznaje – izlaz iz mraka postaje moguć tek kada se suočimo sa istinom i shvatimo da problem nikada nije bio u nama, već u poremećaju ličnosti manipulatora.

    Ova knjiga nije samo analiza destruktivnih odnosa već i poziv na promenu i novi početak. Oljača motiviše čitaoce da preuzmu kontrolu nad sopstvenim životom, odbace nametnuta uverenja i pronađu unutrašnju snagu da se oslobode od zlostavljačkih odnosa.

    "Narcisi i manipulatori" nudi ohrabrujuću poruku – da nikada nije kasno da se probudimo, postavimo zdrave granice i krenemo putem isceljenja i samopouzdanja. Kroz ovaj priručnik, čitaoci će naučiti kako da se zaštite od toksičnih ljudi, prepoznaju manipulaciju i ponovo pronađu slobodu da žive život po sopstvenim pravilima.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 256

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488224

    Šifra: 242434
    Cena: 1.100 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 256

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488224

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.