• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života
    Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života

    Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života

    OPIS KNJIGE:

    "Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života" Roksi Nafusi je inspirativan vodič za svakoga ko želi da preuzme kontrolu nad svojim životom i ostvari svoje najdublje snove.

    Ova knjiga predstavlja jedinstvenu kombinaciju nauke i duhovnosti, pružajući čitaocima praktične alate i strategije za postizanje njihovih ciljeva kroz proces manifestacije.

    Roksi Nafusi, kao trener samorazvoja, jasno i jednostavno objašnjava koncept manifestacije – moćnog alata koji vam omogućava da kreirate život kakav ste oduvek želeli. Knjiga je strukturirana u sedam koraka, od kojih svaki predstavlja ključni element u procesu manifestacije. Kroz ove korake, čitaoci uče kako da razviju pozitivno razmišljanje, definišu svoje ciljeve, oslobode se ograničavajućih uverenja i postignu unutrašnji mir.

    Ono što ovu knjigu čini posebnom je Roksin pristup koji povezuje naučne principe sa duhovnim mudrostima. Manifestacija nije prikazana samo kao puka magija ili želja, već kao konkretna i ostvariva praksa koja zahteva rad na sebi, posvećenost i veru u vlastite sposobnosti. Kroz primere iz ličnog iskustva i iskustava drugih, Roksi pokazuje kako manifestacija može promeniti ne samo materijalne aspekte života, već i unutrašnje stanje uma i duše.

    "Manifestuj" je knjiga koja će vas osnažiti i motivisati da preduzmete akciju. Bilo da želite da privučete pravu ljubav, ostvarite karijerne ciljeve, ili jednostavno postignete veći nivo unutrašnje sreće, ova knjiga će vam pokazati kako da to postignete. Kroz sedam koraka, Roksi vodi čitaoca na put transformacije, podsećajući nas da svi imamo neograničeni potencijal koji samo čeka da bude otključan.

    Knjiga je savršen pratilac za svakoga ko želi da živi svesnije, ispunjenije i uspešnije. Sa svojim jasnim uputstvima i inspirativnim porukama, "Manifestuj: 7 koraka do najkvalitetnijeg života" je mnogo više od običnog vodiča za samopomoć – to je poziv na buđenje, na putovanje ka najboljoj verziji sebe i životu punom mogućnosti.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 192

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052046

    Šifra: 241330
    Cena: 899 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 192

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052046

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.