• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Koloros 2. deo - Božija milost
    Koloros 2. deo - Božija milost

    Koloros 2. deo - Božija milost

    OPIS KNJIGE:

    "Koloros II deo - Božija milost" Aleksandra Marića nastavlja se na uzbudljivu sagu započetu u prvom delu, uranjajući čitaoce još dublje u kompleksan i mističan svet kraljevstva Grung.

    Ovaj put, radnja romana se zahuktava uz sudbonosne odluke i veličanstvene sukobe koji će odrediti sudbinu cijelog kraljevstva, ali i samih protagonista.

    Kraljevstvo Grung stoji na raskršću, suočeno sa pretnjom raspada na dva neprijateljska dela. U ove teške trenutke, troje tajanstvenih posetilaca, od kojih svaki nosi neobičnu kombinaciju plemenitosti i moći, ulaze na scenu postavljajući temelje za epski sukob čije će posledice odjeknuti kroz vekove. Svaki od ovih likova nosi svojstveni emocionalni teret, a njihove moći su toliko velike da mogu doslovno značiti razliku između života i smrti.

    Centralni deo priče fokusira se na ljubavnu priču između Rosa i Lije, čija fatalna ljubav prerasta u simbol svega što kraljevstvo može izgubiti ili dobiti. Ljubav između njih pokreće lavinu događaja, pokazujući kako duboke osobne veze mogu uticati na velike političke odluke. Biljni svet, opisan kao neodoljivo lep i zavodljiv, igra ključnu ulogu u osnaživanju žena kraljevstva, nudeći im sredstva i znanje potrebno za borbu protiv nadolazećih izazova.

    Savez između zemlje i mora, između likova Reliusa i Šara, prikazan je kao izuzetno moćan element u odbrani kraljevstva. Ovaj savez simbolizuje sjedinjavanje prirodnih i ljudskih resursa u borbi protiv zajedničkog neprijatelja. Međutim, pojava novog, tajanstvenog zla koje se neprimetno razvija u senci starih sukoba, dodaje sloj neizvesnosti i dramatike u već turbulentnu atmosferu.

    "Koloros II deo - Božija milost" istražuje večite dileme o prirodi moći, ljubavi, sudbine i božanske intervencije. Marić postavlja duboka pitanja o tome ko je lukaviji – ljubav ili sudbina? Bog ili čovek? Kroz narativ koji prepleće elemente fantazije, epa i filozofske meditacije, roman nudi bogat i slojevit pogled na borbu između dobra i zla, kao i između prošlosti i budućnosti.

    Ovaj roman nije samo nastavak priče, već i duboka, emotivno nijansirana meditacija o smislu i ceni moći. Kroz fantastične pejzaže, mitske sukobe i lične tragedije likova, "Koloros II deo - Božija milost" čitatelje poziva da razmisle o sopstvenim životnim izborima i moralnim orijentacijama, dok prate sudbine likova učahurene u bojama epske fantazije.

    Više detalja

    Br.strana: 472

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488071

    Šifra: 239739
    Cena: 1.430 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 472

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488071

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.