• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Gloria Art
    Gloria Art

    Gloria Art

    OPIS KNJIGE:

    "Gloria Art" Aleksandra Marića predstavlja vrhunski spoj istorijske fantazije, psihološkog trilera i avanturističkog romana koji oživljava epsku priču o neobičnoj junakinji poslanoj da promeni tok svetske istorije.

    Radnja se odvija u mračnom i nestabilnom periodu nakon propasti Rimskog carstva, a čitatelje uvodi u turbulentni svet pun starih bogova, vaskrslih imperatora i neobičnih moći.

    Glavna junakinja, Gloria Art, predstavljena je kao ključni igrač u oživljavanju Rimskog carstva i sprečavanju nastanka novog svetskog rata. Osim toga, Gloria ima misiju da sačuva umetnost od zaborava. Da bi to ostvarila, mora naučiti kako upravljati zagonetnim oživljenim dušama, te kako koristiti moći ne samo svoje, već i moći dvojice ključnih saveznika: Bendžamina Garsije i mladog dečaka Majkla.

    Ova tri lika postaju središnji stubovi priče, svaki donoseći svoje jedinstvene sposobnosti koje doprinose borbi za obnovu carstva i zaštitu kulturnog nasleđa.

    S druge strane, jedan lucidni psihijatar, granično kriminalni naučnik, seće duboko kroz tkaninu priče, fokusiran na osobne ciljeve koji se tiču demonstiranja posebnih svojstava i sposobnosti Glorije. On uporno nastoji da otkrije prisustvo ’dvostruke frekvencije’ u Glorijinom mozgu, koje smatra ključem za objašnjenje njene neobične povezanosti s carskim dušama i osvajanje Nobelove nagrade.

    Oživljavanje rimskih imperatora donosi zaseban sloj konflikta, jer se svaki od njih trudi da preuzme kontrolu nad nasledstvom carstva. Ova borba za moć između vaskrslih lidera opisuje višeslojnu dinamiku moći, žudnje i ambicija, stvarajući zategnute scene punih izdaja i političkih igara.

    Roman "Gloria Art" briljantno istražuje složene teme identiteta, moći, i uloge umetnosti kao sredstva za očuvanje humanosti. Kroz čudesne avanture i duboke lične dileme svojih likova, Marić plete priču koja istovremeno fascinira, educira i provodi čitatelje kroz spektakularne vizije drevnog i modernog sveta.

    Uz bizaran i originalan zaplet, Marićeva "Gloria Art" nije samo roman o borbi za moć i očuvanju kulture, već i introspektivna studija o tome kako pojedinci mogu koristiti svoje sposobnosti za ostvarivanje velikih i moralno značajnih ciljeva. Ovaj roman istinski preispituje granice stvarnosti i fikcije, stvarajući slojevitu naraciju koja će zadržati čitatelje na ivici sedišta od prve do poslednje stranice.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 264

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488170

    Šifra: 239743
    Cena: 1.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 264

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Udruženje Slovensko slovo

    ISBN: 9788682488170

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.