• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Kako prevazići anksionznost i živeti smislen život?
    Kako prevazići anksionznost i živeti smislen život?

    Kako prevazići anksionznost i živeti smislen život?

    OPIS KNJIGE:

    "Kako prevazići anksioznost i živeti smislen život" Danijele Mladenović pruža jedinstveni spoj stručnog znanja i ličnog iskustva, nudeći čitaocima sveobuhvatan priručnik za suočavanje sa anksioznošću i izgradnju smirenijeg, uravnoteženog i ispunjenog života.

    Knjiga je namenjena svima koji se bore sa generalizovanom anksioznošću, napadima panike, agorafobijom i opsesivnim mislima, a svojim strukturiranim pristupom pruža jasno razumevanje prirode anksioznosti i načine za njeno prevazilaženje.

    Autorka, kao okupacioni terapeut i osoba koja je i sama prošla kroz borbu sa anksioznošću, kroz tri tematski jasno definisana dela vodi čitaoce kroz proces razumevanja, oporavka i pronalaženja smisla. Prvi deo knjige istražuje šta anksioznost jeste i zašto postaje sastavni deo našeg bića, razbijajući pritom zablude i predrasude koje je često prate. Drugi deo fokusira se na konkretne strategije i vežbe za prevazilaženje anksioznosti, dok se treći deo bavi pitanjem kako graditi smislen i ispunjen život uprkos svakodnevnim izazovima.

    Knjiga nudi praktične savete i vežbe koje pomažu čitaocima da ovladaju svojim strahovima i pronađu sigurnost u svakodnevnim situacijama, istovremeno podstičući ih da se suoče sa emocionalnim preprekama bez osećaja krivice ili srama. Mladenović, kroz ton empatije i autentičnosti, pokazuje kako svaki korak ka izlečenju, ma koliko mali bio, doprinosi dugoročnom poboljšanju kvaliteta života.

    Iako knjiga nije zamena za stručnu terapiju ili medicinsko lečenje, ona predstavlja dragoceni vodič i podršku na putu ka oporavku, smanjujući stigmu koja često prati anksiozne poremećaje. Posebno naglašava da mnogi ljudi prave greške u borbi protiv anksioznosti i da vreme i strpljenje donose ispravne odgovore, a ova knjiga može ubrzati i olakšati taj proces.

    Sa ciljem da pomogne čitaocima da razumeju i zavole sebe, knjiga nudi putokaz ka mirnijem umu i smislenom postojanju, ohrabrujući ih da život dožive u njegovoj punini.

    Više detalja

    Br.strana: 143

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Aletea

    ISBN: 9788690671601

    Šifra: 242396
    Cena: 1.375 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 143

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Aletea

    ISBN: 9788690671601

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.