• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Cimeri
    Cimeri

    Cimeri

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Odmor" autora T.M. Logana briljantno je napisan triler koji se bavi tamnom stranom ljudske prirode, tajnama koje mogu uništiti živote i lažima koje se skrivaju iza savršene fasade. Priča se odvija u idiličnom okruženju luksuzne vile u Provansi, gdje četiri prijateljice sa svojim obiteljima provode što je trebao biti san svakog odmora.

    Kate, glavna protagonistica, došla je na odmor s nadom da će se opustiti i uživati u društvu svojih najbližih prijateljica, s kojima dijeli dugogodišnju povijest. Međutim, taj idilični odmor brzo se pretvara u noćnu moru kada Kate počinje sumnjati da je njezin suprug Sean vara, i to ne s nekom nepoznatom ženom, već s jednom od njezinih najboljih prijateljica. Ova sumnja polako razara Kate, dovodeći do neizdrživog pritiska kako se pokušava nositi s izdajom i suočiti s mogućnošću da su ljudi koje najviše voli uključeni u nešto što bi moglo uništiti njihove živote.

    Dok Kate započinje svoju istragu da otkrije istinu, dinamika među prijateljima postaje sve napetija. Svaka interakcija, svaki pogled i svaka riječ pažljivo se analiziraju, postavljajući scene za emocionalni sukob koji će kulminirati nezamislivim posljedicama. Logan majstorski plete zaplet, postupno otkrivajući slojeve priče i dublje tajne koje prijatelji skrivaju jedni od drugih.

    Priča se dodatno komplicira kada Kate shvati da njezine prijateljice možda imaju vlastite motive za izdaju. Kako se ljetovanje bliži kraju, tensioni dosežu vrhunac, a Kate otkriva da ulozi nisu samo emocionalni, već i smrtonosni. Netko je spreman učiniti sve, čak i ubiti, kako bi skrivene tajne ostale zakopane.

    "Odmor"
    T.M. Logana oštro je osvijetljenje ljudske psihe, prijateljstva koje se može rasplesti na najneočekivanije načine, i tragične posljedice koje proizlaze iz izdaje i laži. S izvanrednom sposobnošću da čitatelje drži na rubu sjedala, Logan istražuje kako jedna mala sumnja može pokrenuti lavinu događaja koja neizbježno vodi do razaranja i gubitka. Ovaj triler nudi zapanjujući uvid u to kako savršen odmor može brzo prerasti u pravu noćnu moru, čineći "Odmor" nezaboravnim čitanjem koje će vas ostaviti bez daha sve do posljednje stranice.

    Više detalja

    Br.strana: 420

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347009

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 152429
    Cena: 3.633 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 420

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2020.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538347009

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.