• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Brat 3: Popis strasti
    Brat 3: Popis strasti

    Brat 3: Popis strasti

    OPIS KNJIGE:

    "Brat 3: Popis strasti" Vojislava Milutina zaranja duboko u porodične i verske konflikte 17. veka, ponovo oslanjajući se na istinski govor poezije kako bi ispričao svoju priču.

    Ovaj roman istražuje složene, gotovo mitske teme pokrštavanja i duhovne preobrazbe u okviru jedne porodice, otkrivajući duboke unutrašnje svetove svojih likova. Konflikt između dvojice braće, koji se nalazi u srcu radnje, predstavlja otelotvorenje širih društvenih i ideoloških podela toga doba, koje unose nemir i razaranje u porodični život.

    U "Popisu strasti", Milutin maestralno koristi pisma kao ključni narativni mehanizam, kroz koji likovi izražavaju svoje najintimnije misli, želje i strahove, često ostavljajući mnogo toga nenapisanog između redova. Ova pisma, koja su jednako puna otkrića i prećutanja, služe kao katalizator emocionalnih dinamika unutar porodičnih odnosa, a posebno u odnosima dvojice braće čiji sukobi predstavljaju centralni deo romana.

    Milutinova upotreba lirske proze omogućava čitaocima da osete intenzitet i težinu emocionalnih i duhovnih dilema likova. Pritom, ironija i satira nisu eksplicitno izražene, već su prepuštene čitaocu da ih intuitivno oseti kroz subtilne aluzije i duboke introspekcije likova. Ova knjiga takođe razmatra koncepte opstanka i identiteta, nudeći dijaloge kao moćno sredstvo kroz koje likovi suočavaju svoje ideologije i unutrašnje konflikte.

    Kroz bogatu tapiseriju jezičkih slika, "Brat 3: Popis strasti" istražuje vječne teme kao što su vjera, oprost, izdaja i očuvanje ličnog integriteta u vremenima krize. Ovo delo se ističe kao fascinantno, poetično i duboko lično istraživanje ljudske prirode u nemirnim vremenima, i postavlja se kao ključni element u serijalu koji istražuje kako lične strasti oblikuju i preoblikuju živote likova kroz različite generacije.

    Više detalja

    Br.strana: 522

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Fondacija Grupa sever

    ISBN: 9788680980454

    Šifra: 239520
    Cena: 1.870 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 522

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Fondacija Grupa sever

    ISBN: 9788680980454

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.