• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bit(ka) ljubavi
    Bit(ka) ljubavi

    Bit(ka) ljubavi

    OPIS KNJIGE:

    Ova knjiga je namenjena mladima rođenim 1985., pa sve do 2000. To su milenijumci ili y generacije, kako ih naziva Zapad. Ima ih u svetu skoro milijarda, u Srbiji 1.813000. Oni u ovom trenutku treba da nose svet i njegov razvoj na svojim plećima, generacije koje su nosioci budućnosti. Nažalost, to su generacije, kojima je ukradena budućnost, priznaju mudri ljudi.

    Pametni, analitički umovi kažu da su to: „online generacije, nezainteresovane za svet oko sebe i svoj vlastiti život. Neće da rade, uče, ugnjezdili su se u krilu svojih roditelja, neće da se žene, udaju... Kažu da su to nezrele Petar Pan generacije, jer neće da odrastu. Sve je to donekle Istina i to zasrtašujuća, jer sa njima takvima, svet nema budućnost. Sve i da je tako, ali niko ne kaže ko im je ukrao budućnost, zašto, kako i ko će im vratiti tapiju na budućnost, koja im pripada.

    Knjiga "Bit(ka) ljubavi" daje odgovor na sva ova pitanja i daje praktično znanje kako mladi da se vrate svome Izvoru, Istini, Ljubavi. Moraju da znaju Istinu, da smo ih mi, njihovi roditelji, u neznanju, odvojili od Izvora, od Boga u njima i to im moramo priznati. Devedesetih, nama zemljama u razvoju, nam je vrli, materijalno razvijeni svet, neoliberalnog kapitalizma, nametnuo „plišano“ vaspitanje, vaspitavanje nagrađivanjem, kažnjavanjem i prezaštićivanjem. Razorili
    smo tradicionalnu porodicu, školu, kulturu, sve i tradicionlane i večne vrednosti. Kvazi vrednosti, novac i laži vladaju našim životima i životima naše dece. Svet je u haosu iz kojeg neće izići sve dok se u odnosima ne ukinu kazna nagrada, prezaštićivanje verbalizam i negativan uticaj sadržaja elektronskih i pisanih medija.

    Ako mladi saznaju uzroke svojih muka, ako saznaju zašto su lenji, pohlepni, zašto ne vole da uče, zašto su zavisni od svega i svačega, zašto su u alkoholu, drogi, seksu bez Ljubavi, voljno će se osloboditi uzroka i stupiti na put Ljubavi. Oprostiće nam naše neznanje, usvojiti izvorno vaspitanje i u Ljubavi graditi svoju sadašnjost i svoju budućnost. Samo ove generacije mogu svet izvesti iz moralne i duhovne krize, jer te „poluplišane„ generacije još imaju sećanje na tradicionalne i večne vrednosti, uprkos svom nasilju koje smo vršili i dalje vršimo nad njima.

    Prvi na potezu su muškarac i žena. Oslobodivši se dresure štapom i šargarepom vratiće se svom Izvoru, Istini, Ljubavi. Ucelovće se, pomiriti unutar sebe i među sobom. Njihov unutrašnji Mir i Mir među njima doneće Mir celoj planeti. ONA i ON, pomireni i u Ljubavi doneće, toliko željeni preobražaj, ovoj izmučenoj Zemlji. Dosta su ratovali, dosta je nasilja među njima, vreme je za Ljubav, za Hristovu Ljubav, koja će postati kamen temeljac nove civilizacije.


    Autorka

    Više detalja

    Br.strana: 370

    Izdavač: Agencija za izdavaštvo i edukaciju

    ISBN: 9788680600000

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Šifra: 224734
    Cena: 2.002 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 370

    Izdavač: Agencija za izdavaštvo i edukaciju

    ISBN: 9788680600000

    Dostupnost: Trenutno na lageru.
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.