• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bez oca i majke
    Bez oca i majke

    Bez oca i majke

    OPIS KNJIGE:

    "Bez oca i majke" autora Pera Radulovića je duboko emotivno i introspektivno delo, napisano u senci autorovih studenatakih dana u Pragu.

    Roman ima snažan autobiografski pečat, predstavljajući se kao katarzično sredstvo za Radulovića da prevaziđe sopstvenu melanholiju. Glavna motivacija za pisanje ovog dela izvire iz težnje da se izrazi težina života bez roditeljske podrške i emocionalne sigurnosti koju ona pruža.

    U romanu pratimo životni put glavnog junaka, koji je u mnogome odraz Radulovićevih ličnih iskustava. Prvi deo knjige posvećen je bolnim uspomenama na rano detinjstvo i teškoće koje su glavni junak i njegova sestra doživeli nakon gubitka roditelja.

    Radulović detaljno prikazuje surovost njihove nove stvarnosti, gde svaki dan donosi nove izazove i prepreke koje otežavaju već krhki emocionalni i socijalni razvoj dece.

    Dok roman napreduje, fokus se pomera ka sadašnjosti junaka, oslikavajući njegovu borbu da se izbori sa stvarnošću odraslog života. Kroz seriju životnih događaja, junak se neprestano susreće sa izazovima koji testiraju njegovu snagu, karakter, i volju za opstanak. Radulović koristi ove izazove da istraži unutrašnje borbe junaka, uključujući njegovu potragu za identitetom, pripadnošću, i smislom života u svetu koji se čini nepravednim i nepredvidivim.

    Roman je napisan sa velikom emotivnom dubinom i stilskom preciznošću, vodeći čitatelje kroz kompleksnu mrežu osećanja i razmišljanja. "Bez oca i majke" se ističe svojom sposobnošću da učini čitatelje duboko svesnim bolne realnosti gubitka i izolacije, ali i univerzalne želje za ljubavlju, razumevanjem, i prihvatanjem.

    "Bez oca i majke" nije samo priča o patnji; to je priča o ljudskoj izdržljivosti, snazi volje i neprekidnoj borbi za preživljavanje i dostojanstvo unatoč nepovoljnim okolnostima. Pera Radulović uspeva da ovaj lični narativ pretvori u univerzalnu priču o traganju za svetlom u tami, što čini roman izuzetno relevantnim i inspirativnim za čitaoce svih generacija.

    Više detalja

    Br.strana: 112

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Portalibris

    ISBN: 9788678187094

    Šifra: 239767
    Cena: 374 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 112

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Portalibris

    ISBN: 9788678187094

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.