• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • 365 emocija
    365 emocija

    365 emocija

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "365 emocija" autora Voislava Ilića nudi jedinstven literarni poduhvat koji stoji na raskršću emocionalnog introspektivnog dnevnika i oštroumnog socijalnog komentara.

    Svaka od 374 strane delo obuhvata je posvećena istraživanju ljudske psihe kroz bogat spektar emocija, svaka za svaki dan u godini, dok se paralelno prepliću duboko promišljene misli o savremenom društvu.

    Ilić kroz ovo delo nudi minucioznu analizu unutrašnjeg života savremenog čoveka, reflektujući i meditirajući o stvarima koje često previdimo ili uzimamo zdravo za gotovo. Autor razmatra modernu otuđenost, nedostatak dublje ljudske povezanosti u eri digitalizacije, sveprisutnu brzinu života koja nas čini više spremnim na brze nego prave odgovore, i problematičnu sveprisutnost neurastenije i relativizacije moralnih kriterijuma u našem svetu.

    Svaki unos u knjizi deluje kao skica, aforizam ili intima zapisa koji postavljaju zagonetke današnjice. Ilić svojim izražajem toliko živopisno oslikava svakodnevicu da čitatelj može osetiti emocije koje svaki aforizam izaziva, bilo da su one izazvane humorom, ironijom, tuzom ili čudom.

    Njegovo pisanje je osvežavajuće jer uključuje elemente satiričnog osvrta na društvo, pri čemu se svaka crtica čini kao prozor u misli autora i društvo u kojem živimo.

    Knjiga "365 emocija" ne samo da izmiče klasičnim žanrovskim odrednicama, već izaziva čitatelje da se dublje zamisle o svojim emocionalnim stanjima, socijalnim interakcijama i širem svetu oko sebe. Ilić ne bira lak put da samo zabeleži ono što vidi, već svojim refleksijama i analizama otvara vrata ka dubljoj introspekciji i razumevanju kako emotivno reagujemo na svet koji nas okružuje.

    "365 emocija" služi i kao emocionalni kalendar i kao društveni komentar, čineći ovu knjigu vrijednom za one koji tragaju za razumevanjem složenih emocionalnih tepiha na kojima svakodnevno hodamo.

    To je delo koje vas poziva da razmišljate, osećate, i na kraju, da možda i promenite način na koji vidite svet oko sebe i sami sebe u njemu.

    Više detalja

    Br.strana: 374

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Nova poetika

    ISBN: 9788663175518

    Šifra: 239729
    Cena: 1.650 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 374

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2023.

    Izdavač: Nova poetika

    ISBN: 9788663175518

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.