• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Vodič za super budućeg tatu
    Vodič za super budućeg tatu

    Vodič za super budućeg tatu

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga koju treba pokloniti svim budućim očevima


    Postaćeš tata? No frks, ovaj vodič pokriva sve moguće situacije. Šta je super budući tata? To najpre znači postati super lik. Pre svega, ti koji držiš ovu knjigu u rukama, ti si dobar lik. Sjajno je što si zainteresovan da prelistaš ovaj vodič. Iako znamo da imaš toliko obaveza: da gledaš fudbal, odgovoriš sa zakašnjenjem na 153 mejla, kupiš sebi komad odeće, odeš s drugarima na pivo… To ćeš sve kasnije. Pročitaj ovu knjigu, mnogo je važnije ako je tvoja supruga trudna. Za sada ti to ne znaš, ali stranice koje slede mogu ti spasti život.
    Zasad možda lutaš na nepoznatom terenu, srećom ovaj vodič odgovara na neka od najbitnijih egzistencijalnih pitanja od rođenja prvog čoveka: kako na najbolji način pratiti buduću supermamu, od objave trudnoće do završnih krika bola i radosti (onih kao na koncertu Van Direkšna).

    Neće biti zabavno svakog dana. Treba da ovladaš terminologijom za koju misliš da ti treba rečnik (amenoreja, kuvada, posteljica, CTG, forceps, epiziotomija, hormoni, bebi bluz, međica)… Da razumeš njene promene raspoloženja. Da prihvatiš promenjen seksualni život. Umor. Stres. Noćna ustajanja. Menjanje pepena. Izbijanje zubića…

    Ali svideće ti se… Dobro, ovde nam moraš verovati na reč… Priznajemo da posle ovih nekoliko redova, čovek može da posumnja… Da, svideće ti se, jer ćeš ti, nasuprot većini budućih tata, biti spreman! Imaćeš apsolutnu samouverenost, potpunu kontrolu i kul ponašanje u svakoj situaciji uznemirujućoj za obične smrtnike.

    Čekati bebu je lepo, zamorno, uzbudljivo, potresno, stresno, važno. To je hrpa anegdota i trenutaka koje živite sami, udvoje, među svojima, sa prijateljima.

    Na dan porođaja, to je zbir svega što ste proživeli tokom devet meseci. U nekoliko sati, život će vam se oboma korenito promeniti i čak iako to već znate u teoriji, razumećete to odlično tog dana. I otkrićemo ti jednu tajnu: tvoja supruga već ima takve knjige: Marina joj ih je dala kao poklon za venčanje…

    Ovde ćeš pronaći: realne prikaze; konkretne informacije; mini-stvarčice i savete (pomalo kao tutorijal za video-igru); razbijanje nekih mitova (ili uvida da jesu stvarnost: želja za jagodama u tri ujutru); kako preživeti porođaj (ne brini, bez suvišnih medicinskih detalja); još malo saveta (nikada, ali baš nikada ne započinji temu o kilogramima!); da li je mladi tata seksi ili ne… i tome slično.

    Iskoristi ovo iskustvo i proživi ga potpuno!

    Više detalja

    Br.strana: 209

    Izdavač: Propolis books

    Šifra: 232701
    Cena: 990 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 209

    Izdavač: Propolis books

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.