• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Vodič za dobre devojke
    Vodič za dobre devojke

    Vodič za dobre devojke

    OPIS KNJIGE:

    "Vodič za dobre devojke" Eve Li je očaravajući roman koji zaranja u dubine društvenih konvencija, skandala i iskupljujuće moći ljubavi u viktorijanskom Londonu.

    Ova priča o opasnom balansu između poštovanja i strasti upliće sudbine dvoje potpuno različitih, ali neodoljivo privučenih likova u lavirintu visokog društva i tajnih zadovoljstava.

    Kiran Ransom, razvratnik poznat po svojim skandaloznim podvizima, suočava se sa očevim ultimatumom koji mu nalaže da se oženi uglednom damom ili će izgubiti pravo na nasledstvo. U potrazi za partnerkom koja bi mogla obnoviti njegov društveni ugled, Kiran se obraća Selest Kilburn, čednoj miljenici visokog društva koja skriva svoje frustracije pod plaštom savršene damskosti. Dok Selest žudi za slobodom daleko od svoje predstojeće, ali nevoljene, veridbe sa grofom, Kiran joj nudi mogućnost otkrivanja mračnijih, senzualnih dimenzija Londona koje su joj oduvek bile uskraćene.

    Zajedno kreću na avanturu, kroz skrivene kockarnice, ekstravagantne zabave i umetničke salone, istražujući skandaloznu stranu grada. Ovaj skriveni svet strasti i oslobađanja donosi im nepredvidljive izazove, ali i gajenje dubokih i strastvenih osećaja. Međutim, njihova noćna lutanja ne ostaju tajna, što dovodi do rizika da će Selestina reputacija i sloboda biti konačno uništene.

    Roman "Vodič za dobre devojke" istražuje kontraste između društvenih očekivanja i ličnih želja, žonglirajući sa intrigama, romantikom i moralnim dilemama. Eve Li majstorski prikazuje kompleksnost likova koji, iako proizvodi svoje sredine, teže da pronađu svoj put, pokazujući kako je često teško pronaći pravu ljubav među rigidnim normama društva. Kroz Selest i Kirana, priča razotkriva koliko su duboki snovi sputani „pristojnošću“, i kako konačna sloboda može izgledati kao najveći rizik od svih.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 312

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Mladinska knjiga

    ISBN: 9788679284679

    Šifra: 239752
    Cena: 1.100 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 312

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Mladinska knjiga

    ISBN: 9788679284679

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.